Pre hokejbalistov sa začína play-off

1471x
30. Marec 2019
V prvom kole play-off proti tímu z Prešova
Bardejov patrí k najlepším družstvám v súťaži
 
V posledný marcový víkend štartuje play-off Prešovskej hokejbalovej ligy, ktorá má zastúpenie piatich miest z celého východného Slovenska.
 
V desaťčlennej tabuľke sa po základnej časti hráči HBC Knights Bardejov umiestnili na treťom mieste, za Mladými Jastrabmi z Košíc a prešovským MV Transport.
 
Bardejovčania zaknihovali v 18 zápasoch 15 výhier a 3-krát ťahali za kratší koniec. Získali 42 bodov a zastúpenie mali aj v tabuľke najproduktívnejších hráčov, keď Dominik Spišák zaznamenal 22 bodov (7+15) a Peter Rusnák 21 (16+5).
 
Súperom vo štvrťfinále im bude šiesty tím po základnej časti – Hokejbal Prešov o.z. (viac informácií na stránke: http://www.presovska-hokejbalova-liga.estranky.sk/)
 
Pred najdôležitejšou časťou sezóny sme položili pár otázok skúsenému obrancovi Jozefovi Hnátovi.
 
Vráťme sa ešte v krátkosti k základnej časti, prevláda v tíme spokojnosť?
 
Tento rok sme do tímu priviedli niekoľko mladých chalanov, ktorí majú veľký potenciál. Môžem povedať, že veľmi dobre zapadli už k stálym oporám mužstva. V jarnej časti sa k nám už tradične pripojilo niekoľko hokejistov. Liga má svoju kvalitu, takže v podstate môžem s tretím miestom vyjadriť spokojnosť.
 
Vo štvrťfinále si zmeráte sily s tímom Hokejbal Prešov o.z., na papieri ste favoritom, čo očakávate od tejto série?
 
Súper má dobre zložený tím, v útoku mladých a behavých chlapcov, v obrane zasa veľmi skúsených hráčov s kvalitnou strelou a rozohrávkou. Záležať bude samozrejme s akou taktikou proti nám nastúpia, ale ak budeme hrať rozumne a svoju hru, verím, že by sme to mali zvládnuť.
 
Posledné dve sezóny ste skončili tesne pred bránami finále, je čas to napraviť?
 
Samozrejme, nikto nejde do sezóny s tým, že by nechcel vyhrávať, preto aj my máme len tie najvyššie ciele.
 
Hráči HBC Knights Bardejov Vám vopred ďakujú za vyjadrenú podporu.
(14:25, DS) 
Diskusia
Pridať komentár