Futbalisti neuspeli v Trebišove, boje o záchranu sa zdramatizovali

824x
31. Marec 2019
Bardejov naprázdno
 
Dvadsiatym prvým kolom pokračovala druhá futbalová liga mužov. Bardejovčania v úvodných troch dueloch jarnej časti získali sedem bodov a získať body chceli aj v Trebišove, ktorý bol pred týmto kolom na poslednom mieste.
 
Úvodná štvrťhodina patrila hosťom z Bardejova, no gólovo sa nevedeli presadiť. Skóre sa menilo po prvý raz v osemnástej minúte, keď Trebišov udrel z priameho kopu a Gmitter loptu nedokázal zastaviť.
 
Po prvom góle viac futbalovosti ukázali hostitelia, postupne zahrávali aj niekoľko štandardných situácii, no ďalší gól neprichádzal. V 38. minúte musel byť gólman Partizána znova pozorný. Na druhej strane sa dostali do šance aj hostia, avšak aj domáci brankár bol pozorný. Vo zvyšných minútach prvého polčasu už ďalší gól nepadol.
 
Po zmene strán sa hralo zo strany na stranu, domáci viackrát zahrávali rohové kopy, no obrana hostí bola pozorná. S pribúdajúcimi minútami Bardejovčania prestriedali, no ani to nepomohlo a v útoku boli bezzubí.
 
V závere Partizán vrhol sily do útoku, no domáca obrana pracovala spoľahlivo a jednogólový náskok si ustrážila. V šesťbodovom zápase tak porazil Trebišov Bardejov a dotiahol sa naňho na rozdiel jediného bodu.
 
Boje o záchranu sa poriadne zdramatizovali. Partizán je v tabuľke na jedenástom mieste, do konca súťaže ostáva odohrať deväť kôl.
 
Slavoj Trebišov – Partizán Bardejov 1:0 (1:0)
Gól: 18. Kolbas
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Gmitter – Berežný, Rocheu, Bartek, Dupkala (60. Grohoľ), Kica, Staško, Človečko, Korijkov, Katona (51. Horodník), Micherda (77. Stachura)
(17:17, j, foto: FB Slavoj Trebišov)
Diskusia
Pridať komentár