Futbalisti získali proti Liptákom bod, no chceli tri

783x
07. Apríl 2019
Jeden bod sa máli
Bardejovčania po zápase spokojní neboli 
 
Dvadsiatym druhým kolom pokračovala druhá futbalová liga mužov. Bardejovčania po prehre v Trebišove hostili Liptovský Mikuláš, ktorý sa pohybuje na vrchných priečkach tabuľky. Partizáni naopak bojujú o holý život, tesne nad hranicou zostupového pásma.
 
Od úvodu sa hral vyrovnaný duel, postupne si oba celky začali vytvárať šance, no strelci mierili nepresne. Zverenci trénera Bertu postupne zvyšovali tempo, no na mokrom ihrisku im lopta v rozhodujúcich momentoch odskakovala z kopačiek. Úvodné dejstve skončilo bez gólov.
 
Po zmene strán v 55. minúte po faule na Grohoľa videl druhú žltú kartu hosťujúci Kuc, ktorý zamieril do šatne. Bardejov počas presilovky o jedného hráča zo začiatku nedokázal správne zareagovať, až približne v sedemdesiatej minúty zvýšil obrátky v zápase a Liptákov viackrát zatlačil.
 
Po hodine hry sa hostia dopustili v pokutovom území faulu, no rozhodca penaltu nezapískal, aj keď sa pískať mala. V 72. minúte viac ako 750 divákov si zakričalo gól, keď sa dokázal presadiť Rocheu. Domáci však nedokázali vedenie udržať, sedem minút pred záverom riadneho hracieho času Kucharčík dokázal vyrovnať.
 
V závere sa ešte oba celky snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu, no rozhodujúci gól už nepadol. Partizán tak remizoval s Liptovským Mikulášom 1:1 a do tabuľky si pripísal bod. Po 22 zápasoch je na jedenástom mieste, no už len o skóre pred Interom Bratislava a pred Lokomotívou Košice.
 
Najbližšie čaká na Bardejov existenčný zápas, v domácom prostredí v sobotu 13.4. od 16.00 hostí posledné Lipany.
 
Povedali po zápase:
 
 
Partizán Bardejov BŠK – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:1 (0:0)
Góly: 72. Rocheu – 83. Kucharčík
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Berežný, Rocheu, Bartek (46. Keresteš), Belunek (43. Horodník), Kica, Staško, Korijkov, Stachura, Grohoľ ( 86. Micherda), Milunović
(20:11, red)
Diskusia
Pridať komentár