Maj sa rád a daj si masáž. Priamo na izbe v Magure

888x
07. Apríl 2019
Masáž. Kiežby bola samozrejmosťou
 
Poviem tak, keby mám tú moc, naordinovala by som každej osobe masáž aspoň raz do týždňa. Len tak. Zo samej rozkoše. Hádam nemusí byť človek pokrčený do polohy na písmeno „C“, aby sa konečne dokopal na masáž.
 
Zdá sa mi, že sme presvedčení, že na masáž sa chodí len vtedy, keď sa už nevieme ani vzpriamiť a prípomíname skôr Homo habilis ako Homo sapiens (aj vy ste si museli vygúgliť tie pojmy?).
 
Ja viem, som naivná, keď si myslím, že ľudia dnes majú náladu a čas sa dobrovoľne vyzliecť, lebo už tie dve oči, čo sa na neho budú pozerať, považujú za verejnosť. Predstava, že sa majú v tom najväčšom pracovnom švungu a nasadení zastaviť, nikoho z toho uponáhľaného davu neláka.
 
Hľadať parkovacie miesto, hľadať maséra, upotená ľahnúť, strčiť hlavu do tej diery na lehátku, rozmazať si tak make-up a pri hudbe typu Vangelis a spol. sa tváriť, že si to prenáramne užívam. Neide to.
 
V hlave myšlienky: Stíham ešte nakúpiť?, Odpovedala som na všetky maily?, Ako prejdem k parkovisku, s takou otlačenou a rozmazanou tvárou?, Čo ak mi bude masér na nohách hľadať nejaký reflexný bod? Nemám ich oholené už takmer mesiac…
 
Suma sumárum, aby človek dnešného typu (Homo „nemám-na-nič-čas“) zašiel k masérovi, musí byť buď neschopný už ani chodiť po vlastných alebo byť schopný naplánovať celý týždeň dopredu všetky činnosti, ktoré s masážou zdanlivo nemajú ani dočinenia.
 
Masáže priamo na izbe
 
Ale my v Magure (rozumej tomu ja a ešte 1,5 človeka) sme proste skvelí a vymysleli sme to tak, že hostia, ktorí u nás bývajú nemusia ani päty z izby vytiahnuť, aby si dopriali masáž.
 
Masér príde do Magury za hosťom. Je na tebe, či sa necháš vymasírovať a vzpružiť ešte pred odchodom na pracovné stretnutie, či výlet k dreveným kostolíkom. Alebo to bude po náročnom dni ako vo filmoch…turban na hlave, uhorky na očiach, nejaký magľajz na tvári, sviečky, horúca vaňa a šampanské k tomu…a niekde okolo toho aj lávové kamene na chrbte.
 
Nemusíš si platiť drahý wellness pobyt, aby si zažil relax. Aj v Magure sa môžeš nechať rozmaznávať. A to priamo vo svojej izbe. Objednaj si služby skúseného maséra priamo k sebe na izbu počas pobytu v Magure. Viac info na recepcii.
(21:33, penzionmagura.sk)
Diskusia
Pridať komentár