Družba A Bardejov ako nováčik 2. ligy dôstojne hájila farby Bardejova

576x
10. Apríl 2019
Mladý Sawczak najúspešnejším hráčom sezóny
Milosz Sawczak mladší hájil farby Bardejova na výbornú
 
Druhá stolnotenisová liga odohrala svoje posledné kolo. Pozrime sa, ako sa bardejovskému mužstvu darilo v posledných kolách. 
 
V 19. kole privítala na domácej pôjde Humenné, ktoré v konečnej tabuľke skončilo na bronzovej priečke. Zápas to bol veľmi vyrovnaný, nakoniec boli úspešnejší domáci, keď hostí z Humenného porazili 10:8.
 
STJ Družba Bardejov A - ŠKST Humenné A 10 : 8 (M. Sawczak ml. 4.5, M. Shulepov 2.5, M. Sawczak st. 1.5, P. Lukáč 1.5 - T. Dubec 3, M. Begala 3, I. Serbák 1, D. Stoják 1)
ŠKST Michalovce B - ŠKST Sokol Vojčice A 14 : 4
STK Zbereko Košice A - MKST Veľké Kapušany A 13 : 5

Tabuľka

 
 V 20. kole hrali Bardejovčania opäť doma, posledný zápas sezóny, a privítali Košice. Už pred zápasom domáce mužstvo vedelo, že ako nováčik v 2. lige skončí na krásnom 2. mieste. Zápas vyhrali domáci pomerom 12:6 a v poslednom kole cestovali do Michaloviec, ktoré už boli jasným víťazom 2. ligy a postupujúcim do 1. ligy.
 
STJ Družba Bardejov A - STK Zbereko Košice A 12 : 6 (M. Sawczak st. 4.5, M. Sawczak ml. 4.5, P. Lukáč 2, J. Lukáč 1 - R. Cisko 2.5, O. Vaňo 2.5, P. Lečšinský 1)
ŠKST Humenné A - ŠKST Michalovce B 4 : 14 
ŠKST Sokol Vojčice A - MKST Veľké Kapušany A 9 : 9

Tabuľka

 
V záverečnom kole 2. ligy mužov Družba A v Michalovciach zahrala viac než vyrovnaný zápas. Prehrala úvodné 2 štvorhry a potom počas celého zápasu bola lepším mužstvom. Zápas skončil remízou, keď šťastnejší domáci vyrovnali v samom závere. Škoda, že zápas nevyšiel Shulepovovi, ktorý ak by nezaostal za celosezónnymi výkonmi, bolo by z toho jednoznačné víťazstvo nad Michalovcami, ktoré postúpili do 1.ligy! Družba A ako nováčik 2. ligy dôstojne hájila farby Bardejova počas celej sezóny a postup jej ušiel dá sa povedať jednou prehrou s Michalovcami na domácich stoloch, ked bol Sawczak starší chorý a nebodoval. Ani nie 14 ročný Sawczak Milosz mladší sa stal najúspešnejším hráčom sezóny medzi dospelými druholigistami!
 
ŠKST Michalovce B - STJ Družba Bardejov A 9 : 9 (M. Dráb 4.5, M. Bajcura 2.5, J. Zausin 1.5, D. Šinkárová 0.5 - M. Sawczak st. 3, M. Sawczak ml. 3, M. Shulepov 2, P. Lukáč 1)  
STK Zbereko Košice A - ŠKST Sokol Vojčice A 10 : 8  
MKST Veľké Kapušany A - ŠKST Humenné A 9 : 9 

Tabuľka

(16:55, red)
 
Diskusia
Pridať komentár