Volejbalistky VEA Bardejov v 2. lige s bronzom

1087x
11. Apríl 2019
Tréner M. Ondrušek: Vyhrali sme s každým
VEA Bardejov 
 
Volejbalová elite akadémia nabrala solídny kurz vo výchove talentovanej mládeže. Už tretí rok pracuje aj s družstvo žien.
 
Záverečné dve stretnutia Bardejov vyhral na VK Michalovce 3:2 a 3:1. Tréner Marek Ondrušek to ocenil takto.
 
„Prvý rok sme len trénovali bez súťaženia. V druhej lige hráme druhý rok. Zlepšovali sme herné činnosti jednotlivkýň i tímu. Došli sme takého herného prejavu, že sa dá na to pozerať. Pre diváka je to celkom zaujímavé. Máme tu hráčky od 16 do 23 rokov, navštevujú stredné i vysoké školy. Je to systém prípravy v klube. Okrem vlastných odchovankýň sa už opieram aj o dievčatá z nižšej vekovej kategórie. V súťaží štyroch tímov bola jediná juniorka dievčat z Humenného. Víťazom medzi ženami je Trebišov, ktorý naše dievčatá s rovnakou bilanciou 6 víťazstiev - 6 prehier predbehol len rozdielom bodov a vybojoval s tým právo postupu do 1. ligy. Teší nás, že sme na Zemplíne s lídrom vyhrali. Kľúčovým problémom pred budúcou sezónou je, ktoré dievčatá budú môcť pokračovať.“
 
Káder žien VEA Bardejov v sezóne 2018/2019: Barbora Žáková, Denisa Veselovská, Alexandra Stach, Erika Brehuvová, Nikola Marcinovová, Patrícia Jaszayová, Zuzana Novotná, Natália Vujčíková, Miriama Dikyová, Ivana Adamuščinová, Erika Babčáková.
 
VEA Bardejov - VK Michalovce: 3:2 (21, -21, -16, 24, 8) a 3:1 (24, 8, -17, 10)
(9:55, šč, foto: Z. Burgerová)
Diskusia
Pridať komentár