Matečná, Lubyová i Gajdoš na poobedňajšom koláčiku v Bardejove

3542x
12. Apríl 2019
Vládla príjemná atmosféra
Spoločná fotografia 
 
Na Hornom Šariši, v kráľovskom meste Bardejov, sa v stredu desiateho apríla po druhý raz uskutočnilo výjazdové zasadnutie vlády Slovenskej republiky.
 
Po ukončení rokovaní, ktoré sa uskutočnili v Poľsko-slovenskom dome a v zasadačke Mestského úradu v Bardejove, sa stretli ministri Slovenskej národnej strany, v spoločnosti Okresného predsedu Pavla Goriščáka s viacerými pozvanými hosťami na poobedňajšom koláčiku v jednom z bardejovských hotelov.
 
V príjemnej atmosfére sa s hosťami zhovárala podpredsedníčka vlády a ministerka poľnohospodárstva a rozvoja vidieka Gabriela Matečná, ministerka školstva a športu Martina Lubyová i minister obrany Peter Gajdoš. Nechýbal ani štátny tajomník Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Lukáš Parízek a krajský predseda Ján Krišanda.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
„Som veľmi rád, že už po druhý raz sa nám podarilo zorganizovať spoločné posedenie spolu s ministrami Slovenskej republiky za Slovenskú národnú stranu. Na stretnutí sme sa porozprávali o rôznych témach. Prišli aj viacerí starostovia z obcí v okrese Bardejov a zástupcovia rôznych odvetví, ktorí sa ministrov mohli priamo opýtať na rôzne otázky. Som veľmi rád, že stretnutie bolo milé, pozitívne, vo veľmi priateľskej atmosfére, teda splnilo moje očakávania a účastníci boli po stretnutí spokojní,“ prezradil Pavol Goriščák, podľa ktorého aj takýmto spôsobom sa snažia vytvárať čo najlepšie prostredie, aby sa pozvaní hostia v Bardejove čo najlepšie cítili a aby im mesto a región prirástli k srdcu.
(20:40, r) 
Diskusia
Pridať komentár