Dorastenky strelili Popradu 17, žiačky 7 gólov

924x
13. Apríl 2019
Kanonáda Bardejova 
Bardejovčanky vyhrali vysoko v oboch dueloch 
 
Dorastenky Partizána Bardejov v trinástom kole hostili na domácom ihrisku súperky z Popradu. Ako sa neskôr ukázalo, hostky si v dueli ani neškrtli a zo Šariša odišli s nádielkou sedemnástich gólov.
 
V zápase ani nebolo čo hodnotiť, od úvodu boli domáce aktívnejšie a s loptou vedeli, čo majú robiť.
 
Už po niekoľkých sekundách Hronecová otvorila skóre a až do pätnástej minúty to bol jediný presný zásah Bardejova. Následne sa už roztrhlo vrece s gólmi a do polčasu pridali domáce ďalších šesť kúskov.
 
Po zmene strán sa domáce presadili až desať krát, napokon za 80 minút (dorastenky hrajú dva polčasy po štyridsať minút) strelili súperkám neuveriteľných sedemnásť gólov. Bardejovčanky sú v tabuľke na prvom mieste, keď majú pohodlný náskok nad druhým miestom 14 bodov.
 
Partizán Bardejov BŠK – FK Poprad 17:0 (7:0)
Góly: Sivčová 3, Vasiľková 3, Jackovičová 2, Hronecová 5, Bereščáková 2, Belišová 2
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Drutarovská – Čornaničová, Sivčová, Maliňaková, Vasiľková, Fecková, Jackovičová, Hronecová, Mattová, Bereščáková, Belišová
 
Pozrite si fotogalériu zo zápasu žiačok:
 
Žiačky Partizána sa takisto v trinástom kole predstavili v zápase proti Popradu. Podobne ako ich staršie kolegyne, aj ony v zápase dominovali a súperky nepúšťali pred vlastné pokutové územie. V úvodnom dejstve strelili tri góly, po zmene strán pridali ďalšie štyri. Dievčatá sú po odohratí dvanástich stretnutí na druhom mieste.
 
Partizán Bardejov BŠK – FK Poprad 7:0 (3:0)
Góly: Kyseľová 2, Čobejová, Cuperová, Hlavinková 3
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Dupkalová – Petrová, Kapcová, Kyseľová, Michalcová, Bednárová, Kurcinová, Vašenková, Čobejová, Jacenková, Moravcová, Iľková, Briškárová, Cuperová, Homová, Škriabová, Bereščáková, Hlavinková
(19:43, j)
Diskusia
Pridať komentár