Spojená škola na Štefánikovej ulici v Bratislave

726x
16. Apríl 2019
Navštívili sme naše hlavné mesto
Študenti navštívili aj Národnú radu Slovenskej republiky 
 
V posledný marcový týždeň sme sa my, žiaci Spojenej školy na Štefánikovej ulici v Bardejove, v sprievode našich pedagógov, zúčastnili výletu do nášho hlavného mesta.
 
Po príchode do Bratislavy sme si ako prvú pozreli automobilovú výrobu v spoločnosti Volkswagen Slovakia, kde sme si prezreli tri výrobné haly, po ktorých nás sprevádzali páni, ktorí nám porozprávali o jednotlivých postupoch pri výrobe áut. Bolo to veľmi zaujímavé a náučné. Po ukončení prehliadky, trvajúcej približne dve hodiny, sme sa presunuli do Národnej rady Slovenskej republiky, kde sme videli známe tváre z politického života, napríklad bývalého premiéra Róberta Fica, predsedu Národnej rady Slovenskej republiky Andreja Danka a mnohých známych poslancov. Taktiež sme sa zúčastnili rozpravy v Národnej rade.
 
Bratislavský hrad je pýchou Bratislavy, a preto sme si ho nenechali ujsť ani my. Obdivovali sme jeho dominantu a pozreli si panoramatický pohľad na celú Bratislavu. Náš program nekončil, pokračoval na Úrade vlády Slovenskej republiky, videli sme, kde úraduje vláda a premiér Slovenska. Nezabudli sme si prezrieť aj historické časti mesta.
 
Šťastní z pekného a poučného výletu, plní zážitkov sme odchádzali z Bratislavy v neskorých večerných hodinách.
(10:22, D. Babjáková, I.A)
 
Diskusia
Pridať komentár