Benefičný beh za A(tra)ktívny Bardejov – už túto nedeľu

1209x
24. Apríl 2019
Beh za A(tra)ktívny Bardejov
Grantový program Komunitnej nadácie Bardejov dáva už po piaty krát príležitosť Bardejovčanom i obyvateľom okresu prispieť k atraktívnejšiemu životu v svojom meste. V tomto roku aj v rámci okresu.
 
V nedeľu 28. apríla 2019 odštartujeme, po úvodnom nultom ročníku v r. 2015, 4. ročník Benefičného behu za A(tra)ktívny Bardejov. Pripravili sme podobnú trasu okolo historického centra Bardejova s dvoma dĺžkami: 2 km (Hobby beh) a 6 km (Hlavný beh), na viacerých miestach zatraktívnenú rôznymi hudobnými skupinami. V tomto roku už druhý krát dostanú príležitosť aj rodičia s deťmi do 6 rokov, ktorí spoločne budú súťažiť v behu na 50 m.
 
Pridajte sa k nám a staňte sa tak spolutvorcami A(tra)ktívneho Bardejova – svojím štartovným v sume minimálne 10 € podporíte jeden z projektov aktívnych Bardejovčanov, ktoré zatraktívnia život v našom meste a okolí. Komunitná nadácia k takto získanému euru pre každý bardejovský projekt pridá ďalšie euro! Pozvite svojich priateľov a znásobte aj vy podporu zaujímavých projektov aj radosť z pohybu!
 
Bežci pri registrácii na Radničnom námestí si prevezmú štartovací balíček s obsahom: štartovné číslo, tričko s logom podujatia, nápoj, potravinový balíček, lístok do tomboly. Podporiť projekty môžu aj nebežci zakúpením tombolového lístka v sume 5 € v kancelárii KNBJ, resp. priamo na benefičnom behu.
 
Generálnym partnerom podujatia je firma BARDFARM, s.r.o. - Lekáreň u Sv. Egídia.
 
Harmonogram podujatia:
● 13.30 registrácia bežcov pri historickej radnici, organizačné pokyny pre bežcov, rozcvička
● 14.00 kultúrny program na Radničnom námestí – miestni hudobní umelci – Timea Jazudeková a doprovod, Júlia Pilarová
● 15.00 štart behu na Radničnom námestí
● 16.00 ukončenie behu – vyhodnotenie na pódiu
● 16.30 žrebovanie výhercov tomboly, informácie o projektoch, za ktoré behali bežci a na podporu ktorých ide výťažok z tomboly
 
Viac informácii o podujatí i štyroch projektoch: 
projekt č. 01 – červenej farby – ZAVES TO V BAŠTE,
projekt č. 02 – modrej farby – ZBOROVSKÝ HRAD – OBNOVA A KULTÚRNE PODUJATIA,
projekt č. 03 – žltej farby – ABY NÁM VŠETKÝM BOLO TEPLEJŠIE NA KRÁĽOVEJ STUDNI,
projekt č.4 – zelenej farby – VÝPAL KERAMIKY V MÚZEU ĽUDOVEJ ARCHITEKTÚRY, ktoré sa uchádzajú o vašu podporu týmito netradičnými spôsobmi nájdete na www.knbj.sk - vrátane online registrácie bežcov.
(17:24, Ing. J. Jarina, správca Komunitnej nadácie Bardejov)
 
Diskusia
Pridať komentár