Bardejovčanky deklasovali Prešov 9:0, štyri góly zaznamenala Sivčová

707x
29. Apríl 2019
Zaujímavé zápasy o Šariš
Veľmi dobrý výkon podala aj V. Mattová, ktorá patrí v dorasteneckej súťaži k líderkám. V Bardejove ju čaká ešte zaujímavá kariéra 
 
V šlágri pätnásteho kola privítali dorastenky Partizána Bardejov celok Prešova. Domáce mladé hráčky v zápase dominovali od prvej do poslednej minúty a súperovi postupne nastrieľali deväť gólov.
 
V úvodnom dejstve sa presadili päť hráčky, po zmene strán gólostroj roztočila Sivčová, ktorá v priebehu necelej polhodiny pridala štyri góly. Dorastenky Bardejova sú v tabuľke na prvom mieste, s náskokom štrnástich bodov pred druhým Prešovom, ktorý má zápas k dobru.
 
Partizán Bardejov BŠK – 1. FC Tatran Prešov 9:0 (5:0)
Góly: 10. Vasiľková, 23. Belišová, 24. Mattová, 33. Maliňaková, 35. Hronecová, 50., 64., 75. a 79. Sivčová
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Drutarovská – Čornaničová, Sivčová, Maliňaková, Vasiľková, Fecková, Jackovičová, Hronecová, Mattová, Bereščáková, Belišová (67. Iglódyová)
 
Pozrite si fotogalériu zo zápasu dorasteniek a žiačok:
 
Po dorastenkách na umelú trávu vybehli žiačky rovnakých družstiev. Aj tento zápas bol šlágrom kola, keď sa stretli prvé dva celky. V dueli hranom 2 krát 35 minút sa očakával vyrovnaný priebeh, čo sa napokon aj potvrdilo.
 
Domáce sa ujali vedenia v 26. minúte, keď sa presadila Jacenková. V prvom polčase mali ešte niekoľko príležitosti, no mierili nepresne.
 
Po zmene strán sa takisto hralo zo strany na stranu, no už po štyroch minútach hostky vyrovnali. V ďalšom priebehu mohli výhru na svoju stranu strhnúť oba celky, no víťazný gól padol až v 64. minúte a to do siete Bardejova. Vašáková pridala tretí gól štyri minúty pred koncom a hetrikom rozhodla o výhre Prešova. Prešovčanky sú v tabuľke prvé, Bardejovu patrí druhá priečka.
 
Partizán Bardejov BŠK – 1. FC Tatran Prešov 1:3 (1:0)
Góly: 26. Jacenková – 39., 64. a 66. Vašáková
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Dupkalová – Petrová, Kyseľová, Bereščáková, Moravcová, Vašenková, Čobejová, Jacenková, Kurcinová, Iľková, Cuperová, Homoá, Šestáková, Hlavinková
(21:27, j) 
Diskusia
Pridať komentár