Komunitné trhy na Radničnom námestí začínajú už v sobotu

786x
15. Máj 2019
Komunitné trhy na Radničnom námestí začínajú už v sobotu
Atmosféra z minuloročných komunitných trhov na Radničnom námestí 
 
Máte radi atmosféru komunitných trhov s ponukou čerstvých potravinových výrobkov od malých farmárov, predajcov z dvora, alebo remeselných a umeleckých produktov?
 
Komunitná nadácia Bardejov v spolupráci s miestnou samosprávou pokračuje s organizovaním komunitných trhov na Radničnom námestí aj v tomto roku. Prvé tohtoročné trhy začínajú už túto sobotu, 18. mája. Po zimnej prestávke budú môcť opäť od 9:00 do 16:00 hod. Bardejovčania i návštevníci mesta využiť túto udalosť na spoločné stretnutia s priateľmi spríjemnené dobrou kávou, či remeselnými dobrotami.
 
Pre najmenších pripravuje Poľsko-slovenský dom hravú sobotu s drakmi v priestoroch ich galérie v čase od 10:00 do 14:00 hod. Trhy na námestí bude komunitná nadácia uskutočňovať opakovane, vždy v jednu sobotu v mesiaci, od mája do októbra. Srdečne pozývame širokú verejnosť!
 
Komunitné trhy pokračujú v tomto roku aj s podporou C.S. Mott Foundation pod programom Global Challenges Local Solutions (GCLS) spravovanom Akadémiou pre rozvoj filantropie v Poľsku v rámci projektu KNBJ „Lokálne riešenia pre zdravú komunitu“.
(14:30, Ing. Jozef Jarina, Komunitná nadácia Bardejov, foto: A. Burgerová)
 
Diskusia
Pridať komentár