V Bardejove vzniklo Centrum dobrovoľníctva

1235x
15. Máj 2019
V Bardejove vzniklo Centrum dobrovoľníctva
S veľkým potešením Vám oznamujeme, že v našom meste vznikla prvá, a doteraz jediná organizácia svojho druhu, Centrum dobrovoľníctva Bardejov. Toto centrum vzniklo pod záštitou Hornošarišského osvetového strediska v Bardejove v spolupráci s Platformou dobrovoľníckych centier a organizácií Slovenska.
 
Hlavným cieľom a myšlienkou pre vznik Centra dobrovoľníctva je v prvom rade šírenie osvety o dobrovoľníctve a významnej práci dobrovoľníkov. Našou hlavnou víziou je prepájať dobrovoľníkov s organizáciami, združeniami, nadáciami v našom regióne. Vytvárame priestor pre dobrovoľnícke príležitostí, vzdelávanie dobrovoľníkov a organizácií v manažmente dobrovoľníctva a ponúkame odborné vedenie a mentoring dobrovoľníkov.
 
Okrem množstva zážitkov, nových priateľstiev a sieti kontaktov, ktoré v budúcnosti môžu dopomôcť v ďalšom profesijnom živote dobrovoľníka, získava dobrovoľník príležitosť osobnostne rásť, pracovať na sebe, nadobúda nové vedomosti, schopnosti, zručnosti, ktoré sú tým najcennejším a najžiadanejším darom v osobnom i pracovnom živote.
 
Centrum dobrovoľníctva Bardejov je tiež kontaktným i poradenským centrom pri sprostredkovaní dobrovoľníckych príležitostí doma, na festivaloch, i v zahraničí. Veríme, že Vás táto ponuka oslovila a budeme veľmi radi, ak sa rozhodnete spolupracovať s dobrovoľníkmi z nášho regiónu. Tiež budeme radi, keď dokážeme nájsť tú najvhodnejšiu pomoc pre Vás a prispejeme svojou štipkou dobra k napĺňaniu Vašich cieľov.
 
Pre bližšie informácie kontaktujte, Lenka Semanková, koordinátorka dobrovoľníkov,  hos.semankova@gmail.com, dobrovolnictvoBJ@gmail.com, Hornošarišské osvetové stredisko, Rhodyho 143/6, 085 01 Bardejov
(19:20, TS)
 
Diskusia
Pridať komentár