Partizánky nestačili na Slovan, sen o titule sa rozplynul

1330x
18. Máj 2019
V šlágri Bardejovčanky prehrali 
 
V sobotu dopoludnia sa odohral šláger jarnej časti najvyššej futbalovej súťaže žien. V priamom boji o ligový titul hostili hráčky Slovana Bratislava svoje najväčšie konkurentky – ženy Partizána Bardejov. Napokon vyhrali belasé 2:0 a sú už len krok od obhajoby majstrovskej trofeje.
 
Domácim slovanistkám vyšiel úvod duelu na výbornú (podobne vyšiel začiatok zápasu Bardejov vo finále Slovenského pohára, keď už v štvrtej minúte skóre otvorila Havranová) a už v druhej minúte Adamecká otvorila skóre. Do konca prvého polčasu už ďalší presný zásah nepadol a tak sa šlo do šatní za stavu 1:0.
 
Východniarky vedeli, že ak chcú pomýšľať na titul, musia po zmene strán skóre nielen zrovnať, ale aj otočiť.
 
V druhom polčase padol iba jeden gól – v 69. minúte Havrilová zvýšila na 2:0 a priblížila svoj tím v trom bodom. Bardejovčanky sa už strelecky nepresadili, v hlavnom meste prehrali 2:0 a dve kolá pred koncom strácajú na svoje súperky už štyri body.
 
Ak v nedeľu Myjava zvíťazí v Trnave, Bardejov klesne až na tretiu priečku.
 
ŠK Slovan Bratislava – Partizán Bardejov BŠK 2:0 (1:0)
Góly: 2. Adamecká, 69. Havrilová
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Solárová – Havranová, Dimitrijević, Vaľušová (81. Potengová), Pavičević, Zlatičanin, Gmitterová, Galarovičová, Tipulová, Semanová, Vagaská
(14:54, red)  
Diskusia
Pridať komentár