Šachisti ŠK BLS Bardejov strieborní na Majstrovstvách Slovenska

1727x
28. Máj 2019
Ďalší skvelý úspech
Bardejovčanom sa znova darilo 
 
V piatok 24. mája 2019 sa v Ružomberku uskutočnili Majstrovstvá Slovenskej republiky 4-členných družstiev mladších žiakov v šachu. O medaily sa rozhodlo prísť zabojovať 21 klubových družstiev z celého Slovenska.
 
Štvorčlenné družstvo muselo byť zložené z hráčov narodených v roku 2007 a neskôr, s povinnou účasťou minimálne jedného dievčaťa.
 
Šachový klub ŠK BLS Bardejov reprezentovali Jiří Koška, Michal Jura, Andrej Mantič a Nicol Knapová. Všetci sú žiaci ZŠ Wolkerova, ktorí pred dvomi mesiacmi získali strieborné medaily na Majstrovstvách Slovenska družstiev základných škôl.
 
Tento výborný výsledok sa im podarilo zopakovať aj na klubovej úrovni a potvrdili tak svoje medailové postavenie na Slovensku.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Konečné poradie bolo nasledovné. 1. ŠK Junior CVČ Banská Bystrica, 2. ŠK BLS Bardejov, 3. KŠN Bratislava, 4. Liptovská šachová škola, 5. TJ Slávia Caissa Čadca, 6. Doprastav Bratislava, 7. Mladosť Žilina.
 
Kompletné podrobné výsledky si môžete pozrieť na stránke http://chessresults.com/tnr437871.aspx?lan=4. Zápasy boli prenášane online prostredníctvom internetu, takže ich mohol každý záujemca sledovať.
 
Majstrovstvá Slovenska prebehli v korektnom prostredí a v príjemnej atmosfére. Bardejovskí mladí šachisti potvrdili svoje postavenie na šachovej mape Slovenska.
(16:26, V. Novák)
 
Diskusia
Pridať komentár