Valéria Polčová z bardejovského okresu vydala prvú vlastnú pieseň

3085x
03. Jún 2019
Valéria a jej vlastný singel „Tell me...“
 Pozrite si vydarený videoklip
 
Speváčka Valéria Polčová, ktorú ste mohli tohto roku zazrieť aj v The Voice Česko Slovenko vydáva vlastný singel. Pieseň má názov Tell me a rozpráva o láske. Typický námet pre skladbu sa prelína s netypickým pohľadom na tento nežný cit. Túto skladbu si môžete vychutnať v kruhu rodiny, pri pohári dobrého vína, či v aute počas dlhých dní. Nesie v sebe energiu, emóciu a taktiež štipku melanchólie.
 
Sama tvrdí, že aj keď je väčšinu času veselá a rozjarená, táto pieseň to neodráža. Jej pocity a myšlienky sa premieňajú na melódie a verše práve vtedy, keď radosťou neprekvitá. O to viac, v piesni môžete cítiť opravdivosť a reálnosť všetkého, čo pieseň nesie.
 
Klip, ktorý pieseň vizuálne sprevádza je postavený na jednej hlavnej myšlienke. Tou myšlienkou je voda, ktorá sa vylieva na Valériu. Pýtate sa: „Čo tá voda znamená?“ Symbolizuje pocity a emócie, ktoré sa na ňu, a na každého človeka vylievajú. Niekedy sa nedajú zastaviť ani skorigovať. Môžete sa im oddať, bojovať s nimi, či snažiť sa im vyhnúť. A nakoniec, si ich môžete aj sami vyliať na hlavu...
(19:50, TS)
 
Diskusia
Pridať komentár