Peter z Bardejova obiehal auto, to skončilo v priekope a on utiekol do krčmy

4806x
19. Jún 2019
Vážna dopravná nehoda
Vodič, ktorý kolíziu zavinil, utiekol do krčmy 
 
Medzi Bardejovskou Novou Vsou a obcou Komárov sa stala dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala vážne zranenie 52 ročnej ženy. Ako informovala polícia na svojom facebookovom profile, Peter z Bardejova viedol vozidlo značky Citroën a na mieste, kde je pozdĺžna súvislá čiara, začal predchádzať pred ním idúce auto značky Škoda Octavia, kde bola vodičkou 46 ročná žena z obce Hažlín.
 
Následne došlo ku kolízii vozidiel, obe zišli do priekopy, vozidlo Škoda-Octavia sa prevrátilo na bok. 52 ročná spolujazdkyňa z tohto vozidla utrpela viacero vážnych zranení (doba liečenia je stanovená až na tri mesiace).
 
Vodič Peter po dopravnej nehode z miesta utiekol preč a asi o hodinu zavolal na operačné stredisko, že sa nachádza v pohostinstve. Hliadka po príchode do pohostinstva vodiča podrobila dychovej skúške, jej výsledok dosiahol hodnotu 3 promile.
 
Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bardejove obvinil Petra z prečinu ublíženie na zdraví spáchaného v súbehu s prečinom neposkytnutie pomoci.
 
Ak sa obvinenému mužovi vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody až na tri roky. Na mieste sa tvorili rozsiahle kolóny.
(16:33, FB Polícia Slovenskej republiky) 
Diskusia
Pridať komentár