Kúpeľná dvorana v Bardejovských Kúpeľoch prešla rozsiahlou rekonštrukciou

3399x
22. Jún 2019
Vynovené priestory Kúpeľnej dvorany
 Videoreportáž
 
Kúpeľná dvorana v Bardejovských Kúpeľoch prešla rozsiahlou rekonštrukciou. Trvala približne tri mesiace, vymenená bola elektroinštalácia, rozvody ústredného kúrenia, vzduchotechnika a dochladzovanie, úpravou prešiel aj celý interiér s pultom a pribudlo aj nové zariadenie.
 
„Kúpeľná dvorana je objekt, ktorý patrí do každých slovenských kúpeľov. Takisto Bardejovské kúpele a.s. prevádzkovali objekt kúpeľnej dvorany, ktorý slúži hlavne na relax a večernú zábavu našich klientov. Táto totálna modernizácia interiéru prispeje k celkovej pohode našich klientov, ktorí tu večer trávia chvíle svojho relaxu a okrem toho tieto priestory slúžia cez deň ako reštaurácia a zhruba 60% našich zamestnancov sa tu stravuje, takže je to taký trošku darček aj pre našich zamestnancov,“ uviedol predseda predstavenstva Bardejovských kúpeľov a.s. Jaroslav Komora.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Pôvodný rozpočet bol stanovený na sumu 120 tisíc eur a financovanie bolo v rámci úveru. Napokon sa zrekonštruovala aj vonkajšia terasa a náklady sa vyšplhali na sumu približne 200 tisíc eur.
 
„Oproti tomu, čo tu bolo v minulosti, sú tieto priestory na kultúrnej úrovni. Myslím si, že stálo za to do toho investovať,“ pridal sa technický riaditeľ kúpeľov Jozef Bača.
 
Príprava celého projektu trvala približne mesiac. Cieľom bolo zútulniť a spríjemniť prostredie dvorany nielen pre návštevníkov kúpeľov, ale aj pre Bardejovčanov.
 
„Opäť sme prispeli kúskom ku skultúrneniu a zatraktívneniu Bardejovských Kúpeľov pre klientov. Myslím si, že to dopadlo všetko dobre,“ dodal na záver generálny projektant Ľubomír Hains.
(19:03, M. Baranová)
 
martin poprad
30.07.2019 03:34
kúpele
vrchol nevkusu a gýčovitosť
jozef witcher
30.07.2019 02:27
kupele
za 200 tisíc ste sničili útulnosť ie, a tá výzdoba, už len Gottwald tam chýba
Pridať komentár