Neznámy páchateľ vykradol auto, spôsobil škodu takmer tristo eur

895x
24. Jún 2019
Vykradnuté auto
V dobe od 21.06.2019 do 23.06.2019 neznámy páchateľ vykradol a poškodil osobné motorové vozidlo zn. VW Golf. Stať sa tak malo v obci Kružlov, na parkovisku pred miestnou základnou školou.
 
Zlodej z uzamknutého auta odcudzil manžetu rýchlostnej páky aj s jej madlom, stredový panel, dva piesty zo všetkých dverí, znak VW. Páchateľ navyše aj poškodil interiér vozidla (čelné sklo, ovládacie páčky na volante, tienidla proti slnku, držiak na nápoje ako aj krycie plasty dverí).
 
Majiteľovi vznikla celková škoda takmer 300 eur. Prípad vyšetruje polícia v Kurove, bolo začaté trestné stíhanie pre prečin krádeže.
(10:13, krpz)
 
Tarko
30.01.2024 21:44
alarm
Z toho mám tiež strach, preto som do auta dokúpil ešte alarm tu https://www.2din.sk/ . Chcem mať čo najväčšiu istotu, že nám auto nikto neukradne. Síce nemáme úplne nové auto, ale staré tiež nie je. Určite by sa niekomu páčilo. Každopádne kradnú sa aj staré autá. V aute samozrejme nič nenechávame, neparkujeme v temných uličkách atď. tieto základné pravidlá bezpečnosti samozrejme poznáme a dodržiavame ich.
Mária
22.09.2020 20:25
Krádež auta
Ja v aute nikdy nič nenechávam, aby to zlodeja zbytočne nelákalo. Tiež si zakaždým, keď od auta odchádzam, kontrolujem, či som auto naozaj zamkla. Zamknutie je otázka chvíľky, pretože používam vystreľovací kľúč, ktorý manžel objednal z https://www.autokluc24.sk/ , takže koľkokrát ani neviem, či som naozaj zamkla a musím sa pozrieť.
Pridať komentár