Letný areál Aquaruthenie vo Svidníku otvorený

1919x
28. Jún 2019
Aquaruthenia vo Svidníku - ideálne miesto na oddych 
 Reportáž
 
Areál Aquaruthenie vo Svidníku ponúka svojim návštevníkov zábavu pre malých, veľkých, pre rodiny i jednotlivcov. Vodný svet ponúka množstvo bazénov, sauny, soľnú jaskyňu, Kneippov kúpeľ, rôzne šmýkačky, tobogány, ihriská, preliezky či nafukovacie hrady. Nechýbajú ani stánky s občerstvením.
 
„V rámci celoročného areálu ponúkame tri bazény - relaxačný bazén, masážny bazén s tryskami, ktorého súčasťou sú aj rozličné esencie. Návštevníci si obľúbili levanduľovú, ale i eukalyptovú, ktoré sú prospešné pre ich zdravie. Novinkou v našom celoročnom areáli je rodinný bazén, kde je množstvo atrakcií hlavne pre menšie deti, ako sú šmýkačky, rozličné preliezky, detský kútik, takže tam sa vyhrajú hlavne malé detičky,“ uviedla Rozália Fuzériová, manažérka Aquaruthenie.
 
K dispozícii je taktiež päť sáun či soľná jaskyňa, ktorá má veľmi pozitívne účinky na zdravie. Nechýba ani Kneippov kúpeľ, ktorí často využívajú ľudia, ktorí majú kŕčové žily a ďalšie zdravotné problémy týkajúce sa nôh. V rámci letného areálu Aquaruthenia ponúka sedem bazénov.
 
Vo vonkajšom areáli máme umelé vlny, ktoré majú vo veľkej obľube deti i rodičia
 
„Krytý masážny bazén s teplotou vody 33 stupňov s chrličmi a tryskami využívajú naši návštevníci nielen počas slnečných dní, ale i vtedy, keď sa počasie pokazí a začne pršať. Vo vonkajšom areáli máme umelé vlny, ktoré majú vo veľkej obľube deti i rodičia. Okrem toho je tu 50 metrový bazén, kde sú šmýkačky, tobogány, ktoré takisto využívajú hlavne deti s rodinami, dojazdový bazén s familyslidom, to je šmýkačka, na ktorej si užijú zábavu rodičia spolu so svojimi deťmi, takže sa nemusia báť, že tam pustia iba svoje deti. Okrem toho sú k dispozícii ešte ďalšie dva bazény, rodinný a športový bazén, tiež detský bazén pre našich najmenších“ informovala manažérka Aquaruthenie vo Svidníku.
 
Pokiaľ si zákazník zakúpi vstupné do celoročného areálu, má možnosť využívať aj celý letný areál. Návštevníci z Poľska môžu platiť v poľských zlotých. S ponúkanými službami sú spokojní aj samotní návštevníci.
 
„Veľmi rada sa vraciam do Aquaruthenie, veľmi rada plávam od detstva a som veľmi rada, že máme takéto zariadenie vo Svidníku. Ja využívam plavecký bazén, ktorý je so zážitkovými atrakciami a veľmi rada využívam aj vírivku,“ povedala návštevníčka Aquaruthenie.
 
Od prvého júla v letnom areáli sú otváracie hodiny každý deň od 10.00 do 18.45 hod. Viac informácii návštevníci nájdu na webovej stránke aqr.sk.
(9:47, L. Urbán)
Diskusia
Pridať komentár