Futbalistky budú chcieť v novej sezóne získať miestenku v Lige majstrov

1827x
03. Júl 2019
Ciele znova najvyššie 
Ženy sa v tejto sezóne radovali z víťazstva v Slovenskom pohári 
 
Futbalistky Partizána Bardejov majú za sebou pomerne úspešnú sezónu. Aj keď ženy nezískali vytúžený majstrovský titul, dosiahli po tretí raz na prvenstvo v Slovenskom pohári. Dorastenky sa stali vicemajsterkami Slovenska, keď im titul ušiel o jediný gól.  
 
V klube nastali počas leta viaceré zmeny, keď prišiel nový partner i nové vedenie. Ako informovali ženy na svojej facebookovej stránke, počas leta urobia všetko pre to, aby v novej sezóne boli ešte silnejšie a aby si v nasledujúcej sezóne vybojovali miestenku v prestížnej Lige majstrov. 
 
V pondelok sa stretol Dávid Gedeon, nový generálny riaditeľ Partizána Bardejov s koordinátorom ženského futbalu v Bardejove, Františkom Kuľkom, aby sa dozvedel čo najviac informácii o pôsobení žien, dorasteniek, žiačok a prípravky v jednotlivých súťažiach.  
 
„Generálny riaditeľ si vypočul a s radosťou prijal informácie, čo všetko dokázali dosiahnuť ženské družstvá na Slovensku a vďaka účinkovaní v prestížnej Lige majstrov aj v Európe. Partizán Bardejov sa vďaka ženám stal trikrát po sebe najúspešnejším športovým kolektívom v okrese Bardejov, v roku 2018 získal ocenenie aj v rámci Prešovského samosprávneho kraja, keď po hádzanároch Tatrana Prešov získal striebro v hodnotení najúspešnejších kolektívov kraja. Dávid Gedeon, ako avizoval aj na tlačovej konferencii, chce v Partizáne podporovať všetky družstvá, vrátane mládeže. „My sme sa aj s pánom Sorokom bavili o tom, že spolupráca nebude len o jednorazovej investícii, ale bavili sme sa o tom, že pokiaľ máme vstúpiť do klubu, tak to naozaj musí byť o dlhodobom projekte, o nejakej dlhodobej vízii a cieľoch,“ uviedol nový generálny riaditeľ pred novinármi.  Práve ženský futbal v Bardejove je postavený na dlhodobých cieľoch, ktoré sa postupne darí pretavovať do cenných úspechov. Ženy, dorastenky i žiačky patria medzi absolútnu špičku toho najlepšieho, čo na Slovensku máme. Tešíme sa, že aj v ďalšej sezóne sa všetky naše celky pobijú o majstrovské tituly a že sa ženy pokúsia po štvrtý raz získať Slovenský pohár a po štvrtý krát nadobudnúť ocenenie najlepšieho kolektívu v okrese Bardejov. Po stretnutí Dávida Gedeona, zástupcu firmy NLF Invest a Františka Kuľku, môžeme s radosťou oznámiť: V NOVEJ SEZÓNE BUDEME EŠTE LEPŠÍ A EŠTE SILNEJŠÍ,“ uviedlo vedenie Partizána Bardejov.
 
Letná príprava dievčat začne 15. júla 2019.
(10:12, j)
Diskusia
Pridať komentár