Futbalistov NLF Partizán Bardejov povedie Miroslav Jantek

2852x
06. Júl 2019
Nový tréner na lavičke Bardejova
Nový tréner NLF Partizán Bardejov 
 
Po zmenách v realizačnom tíme Partizána Bardejov nastali zmeny aj na lavičke družstva mužov. Skončil tréner Roman Berta i jeho asistenti, novým koučom sa stal Miroslav Jantek, ktorý naposledy pôsobil na lavičke bratislavského Interu. Asistentom bude Vladislav Palša.
 
Tréner Miroslav Jantek naposledy pôsobil na lavičke druholigového Interu Bratislava, predtým bol hlavným lodivodom Tatrana Prešov.
 
Úvodný súťažný zápas odohrajú Bardejovčania v sobotu 20. júla v Dubnici nad Váhom. V prípravnom zápase prehrali Bardejovčania v poľskom Rzeszowe 1:2 a dnes (sobota, 6. júla 2019) v Humennom 0:4. 
 
Fotogaléria zo zápasu v Rzeszowe: Prvý polčas  Druhý polčas 
 
V Humennom nastúpili Bardejovčania v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - Rocheu, Bartek, Špak, Petko, Dupkala, Keresteš, Košuda, Milonović, Človečko, Gduľa (Gmitter, Micherda, Leško, Manik, Vaško, Hirka, Grohoľ) 
 
 Tlačová konferencia klubu NLF Partizán Bardejov pred novým súťažným ročníkom
 
Najbližšie sa Partizáni predstavia 10.7 a 13.7. s poľskými klubmi Niepolomice a Niececzia.
 
Miroslav Jantek – narodený 8.10.1968. Hráčska kariéra: Lokomotíva Košice, Prešov, Humenné, Petržalka, Tula, Vranov nad Topľou, , Trebišov, Vechec, Zámutov. Trénerská kariéra: Vranov nad Topľou, VSS Košice, Prešov, Inter Bratislava, Bardejov
(15:27, šč, j, foto: interbratislava)
Diskusia
Pridať komentár