Deviataci zo ZŠ s MŠ Pod Vinbargom sa lúčili so školou

1146x
10. Júl 2019
Rozlúčka so školou
Videoreportáž
 
Školské brány opustili deviataci zo Základnej školy s materskou školou Pod Vinbargom v Bardejove. Slávnostné lúčenie je na škole už tradíciou a aj tento školský rok si deviataci pre svojich učiteľov pripravili bohatý program.
 
„Vystúpia tam, lúčia sa s celým kolektívom, so všetkými zamestnancami a je to také milé, pretože vidíme počas tých deviatich rokov ako sa tie deti menia, ako sa z nich stávajú mladí, krásni, dospelí ľudia,“ preradila riaditeľka školy Milena Kravcová.
 
Každá trieda si pripravila kultúrny program, učitelia si vypočuli veršovačky a na záver nechýbal ani kvietok. Takouto peknou akciou sa deviataci z piatej základnej školy rozlúčili s vedením školy, s učiteľmi i so všetkými zamestnancami školy.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Zároveň v práve skončenom školskom roku pomáhali deviataci s revitalizáciou parku pred telocvičňou v areáli školy. Víchrica vyvalila stromy, ktoré sa tam nachádzali a tak učitelia začali rozmýšľať, ako okolie školy skrášliť.
 
„Napísali sme projekt cez Komunitnú nadáciu Bardejov s prispením 400 eur a ostatný vklad bol z rozpočtu školy, ale najväčší vklad bol práca žiakov a učiteľov, ktorí sa podieľali. Boli to hlavne deviataci a firma, ktorá položila dlažbu bola už len taká čerešnička na torte. Všetko ostatné urobili deti. Takže som na nich veľmi hrdá, veľmi pyšná na tých žiakov a učiteľov, že sa do takejto rekonštrukcie pustili,“ pochválila študentov M. Kravcová.
(19:56, red)
Diskusia
Pridať komentár