Bardejovské kúpeľné dni prilákali niekoľko tisíc návštevníkov

2537x
24. Júl 2019
Kúpeľné dni prilákali návštevníkov
 Reportáž
 
V polovici júla sa uskutočnil už šestnásty ročník Bardejovských kúpeľných dní, ktoré sa aj tento raz konali v areáli pred Kúpeľnou dvoranou a v jej blízkosti.
 
Aj tento rok si organizátori pripravili bohatý kultúrny a sprievodný program. Kúpeľné dni otvoril nový generálny riaditeľ Pavol Menšík.
 
V sobotu sa predstavil Folklórny kolektív Pristaše, Detský folklórny súbor Jahôdka, Muzikanci Pozberanci či AFCommunity. V nedeľu sa deti mohli tešiť na Boborland, diváci na Folklórny súbor Tarnavčan, Hažlinčanku alebo na kapelu Ščamba.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
„K dispozícii boli aj stánky, kde sa predávali výrobky z domácej produkcie, zo syra, z mäsa, boli tu rôzni remeselníci, ktorí učili ľudí tomu remeslu, ktoré kedysi bolo na Slovensku. Čiže boli tu rôzni kováči, drevári, rezbári či čipkári,“ prezradila Tamara Šatanková, ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov a.s.
 
Kúpele sú stále viac a viac populárnejšie
 
Bardejovské kúpeľné dni sa každým rokom stávajú čoraz viac a viac populárnejšie a mnohí ľudia si práve na týchto dňoch objednávajú kúpeľné pobyty pre seba či pre svojich blízkych.
 
Aj tento rok sa akcie zúčastnilo počas dvoch dní približne štyritisíc návštevníkov.
 
„Najbližšie chystáme pre našich klientov a pre všetkých návštevníkov Bardejovských Kúpeľov tiež 16. ročník Alžbetínskeho dňa, ktorý sa uskutoční v areáli pred hotelom Alžbeta pri bronzovej soche cisárovnej Sisi. Je to naozaj veľmi krásny program, kde si pripomenieme to, že cisárovná Sisi strávila v Bardejovských Kúpeľoch krásne tri týždne. Týmto všetkých pozývam v nedeľu, 18. augusta do kúpeľov,“ dodala Šatanková.
(17:23, M. Baranová)
Diskusia
Pridať komentár