Jantek a Palša už nie sú trénermi Partizána Bardejov, v zápase proti Trebišovu mužov povedie Benko

4007x
02. August 2019
Ukončenie spolupráce po vzájomnej dohode
Mužov dočasne povedie Branislav Benko (vpravo) 
 
Turbulentné obdobie zažívajú vo futbalovom klube Partizán Bardejov BŠK. Počas krátkej letnej prestávky sa vedenie klubu snažilo do Bardejova dotiahnuť sponzora, no napokon z partnerstva vzišlo, nakoľko sa firma zaoberajúca finančníctvom dostala do problémov so zákonom.
 
Pred podpisom zmluvy, ku ktorému napokon nedošlo, bolo vymenované nové vedenie klubu i nový realizačný tím pri A mužstve mužov.
 
Bardejovčania úvodný zápas prehrali v Dubnici nad Váhom tesne 1:0 a v druhom kole v domácom prostredí prehrali s Petržalkou, znova o gól, tentoraz 2:1.
 
Pred sobotňajším zápasom s Trebišovom prišlo po vzájomnej dohode a po korektných rokovaniach k rozviazaniu spolupráce s trénerskou dvojicou Miroslav Jantek – Vladislav Palša.
 
Sobotňajší duel, ktorý má úvodný výkop o 17.00 hod., povedie dočasný tréner Branislav Benko. Meno nového hlavného trénera zatiaľ nie je známe.
 
K 31.7.2019 družstvo Partizána opustil aj hráč Lukáš Micherda, ktorý odišiel na hosťovanie do Lipian, kde dostal popri hraniu futbalu aj ďalšiu pracovnú ponuku.
(18:14, j)
Diskusia
Pridať komentár