Bardejovské futbalistky znova zorganizovali tlačovú konferenciu, ciele majú najvyššie

3441x
14. August 2019
Cieľom zisk majstrovského titulu
 Tlačová konferencia žien Partizána Bardejov
 
Po polroku sa v priestoroch štvorhviezdičkového hotela Alexander v Bardejovských Kúpeľoch znova uskutočnila tlačová konferencia futbalistiek Partizána Bardejov, tento raz pred štartom nového súťažného ročníka 2019/2020.
 
Najlepší športový kolektív v Bardejove takéto tlačové konferencie pripravuje pravidelne dvakrát ročne. Informuje na nich prítomných novinárov i širokú verejnosť o všetkom novom, čo sa v klube udeje a o plánoch na nasledujúce obdobie.
 
Uplynulá sezóna vyšla Bardejovčankám na 50%, keď získali Slovenský pohár, no v lige sa umiestnili na druhom mieste.
 
Na otázky odpovedal manažér klubu Šimon Ihnát, koordinátor ženského futbalu v Bardejove František Kuľka, hlavný tréner žien Ľubomír Čekan i kapitánka družstva Maja Dimitrijević.
 
Na tlačovej konferencii odznelo, s akým cieľom pôjdu ženy i ostatné dievčenské družstvá do novej sezóny, čo je nové pri ženských družstvách, kto posilnil jednotlivé kádre i ako prebiehala náročná letná príprava.
 
Nechýbali ani odpovede na otázky fanúšikov adresované vedeniu ženských kategórií. V závere všetci odpovedali na otázku, s čím budú spokojní po skončení jesennej časti, teda po polovici súťaže. Viac sa už dozviete v priloženom videu.
(19:31, j)
Diskusia
Pridať komentár