Od pondelka 2.9. zmena na Oddelení všeobecnej a úrazovej chirurgie

4862x
27. August 2019
 Zmena poskytovania zdravotnej starostlivosti na Oddelení všeobecnej a úrazovej chirurgie
 
Vážení pacienti,
 
oznamujeme Vám, že dňom 02.09.2019 po ukončení stavebných a technologických úprav na Oddelení centrálnej sterilizácie, Oddelení centrálnych operačných sál, Oddelení všeobecnej a úrazovej chirurgie a po doplnení počtov lekárov dochádza k zmene poskytovania zdravotnej starostlivosti nasledovne:
 
- Pondelok – piatok 07:00 hod. – 15:00 hod. budeme zabezpečovať dve ambulancie chirurgicko – traumatologické.
 
- Urgentný príjem chirurgický – traumatologická časť budeme zabezpečovať 24/7 (nonstop) cez pracovný týždeň, soboty, nedele a sviatky.
 
- Na lôžkovom Oddelení všeobecnej a úrazovej chirurgie budeme zabezpečovať 24/7 (nonstop) cez pracovný týždeň, soboty, nedele a sviatky akútnu chirurgickú zdravotnú starostlivosť vrátane hospitalizácii.
 
- Budeme vykonávať chirurgické konziliárne vyšetrenia u pacientov na všetkých lôžkových oddeleniach vrátane chirurgických preväzov. - Budeme vykonávať všetky akútne a plánované operačné zákroky v odbore chirurgia a úrazová chirurgia, tak ako pred rekonštrukčnými prácami.
 
- Naďalej budeme vykonávať komplexnú diagnostiku a liečbu na všetkých lôžkových oddeleniach vrátane Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia.
 
Dovoľte, aby som sa touto cestou za doterajšiu spoluprácu, čo najsrdečnejšie poďakoval.
 
S úctou MUDr. Marián PETKO, MPH, riaditeľ n.o.
(11:17, NsP)
 
Diskusia
Pridať komentár