Dorastenky i žiačky Partizána v úvodnom zápase porazili Ružomberok

2011x
31. August 2019
Dorastenky museli otáčať, žiačky pohodlne 
Bardejovčanky (v bielom) museli zmazať manko dvoch gólov, napokon po dráme vyhrali 
 
V prvom zápase v novej sezóne hostili dorastenky Partizána Bardejov družstvo Ružomberka. Bardejovčankám vstup do zápasu nevyšiel a po dvoch inkasovaných góloch prehrávali 0:2. Do konca prvého polčasu však ešte dokázali vyrovnať, keď sa dvakrát presadila šikovná Tipulová.
 
Po zmene strán už boli domáce lepším tímom, no hostky takisto hrozili. Vytúžený gól a napokon aj víťazný strelila znova Tipulová, päť minút po zmene strán a svojim hetrikom výraznou mierou dopomohla k víťazstvu Bardejova. V ďalších minútach už diváci gól nevideli. Partizánky potvrdili úlohu favoritiek a do tabuľky si pripísali úvodné tri body.
 
Partizán Bardejov BŠK – MFK Ružomberok 3:2 (2:2)
Góly: Tipulová 3
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Drutarovská – Petrová, Vasiľková, Hronecová, Mattová, Karaffová, D. Bereščáková, Sivčová, Iglódyová, Kendiová, Tipulová, Kapcová, Kyseľová, Homová, Moravcová, Jacenková, Iľková
 
Pozrite si fotogalériu zo zápasu dorasteniek:
 
Po dorastenkách sa na ihrisku predstavili po prvý raz v majstrovskom zápase v novej sezóne žiačky. Tie svoje súperky porazili vysoko 6:1 a do tabuľky si pripísali tri body. Skóre otvorila v deviatej minúte Hlavinková a o 3 minúty zvýšila na 2:0. V prvom polčase sa ešte presadila Cuperová. Po zmene strán góly strieľali Hlavinková, Lešková a Cuperová.
 
„Do súťaže sme vkročili s prakticky novým kádrom, ktorý tvorili mladé hráčky - prevažne roč. nar. 2008. Potešilo nás, že väčšina dievčat boli proti starším protihráčkam dominantné v osobných súbojoch, a aj vďaka tomu sme následne vedeli vytvoriť viac šancí. Prejavili sa aj niektoré nedostatky, v tomto zápase, najmä zakončenie. V týchto prípadoch nám boli veľkou oporou skúsené hráčky ako Viki Cuperová, Linda Hlavinková a aj Klára Škriabová. V prvom polčase mali súperky niekoľko gólových šancí, popri ktorých nás podržala naša brankárka Sofia Dupkalová," uviedla po prvom majstrovskom zápase trénerka žiačok Katarína Chovancová.
 
Pozrite si fotogalériu zo zápasu žiačok:
 
"V druhom polčase súper kondične odchádzal, čo využili naše hráčky a postupne zvyšovali skóre. Následne sme zhodnotili aj niektoré ďalšie nedostatky, ktoré sa budeme snažiť odstrániť. Celkový výsledok nás potešil, ale našou prioritou v tejto kategórii bude naďalej rozvíjať sebavedomie, individuálne schopnosti a zlepšiť spoluprácu postupne aj vo väčšom priestore,“ dodala K. Chovancová.
 
Partizán Bardejov BŠK – MFK Ružomberok 6:1 (3:0)
Góly: Hlavinková 3, Cuperová 2, Lešková
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Dupkalová – Bednárová, Michalcová, N. Čechová, S. Čechová, Soroková, Lešková, Kundratová, Škriabová, Briškárová, Hlavinková, Knapová, Cuperová
(19:21, j)
Diskusia
Pridať komentár