V Šibe sa uskutočnil tradičný Deň obce

2750x
06. September 2019
11. ročník Dňa obce Šiba
Videoreportáž
 
Obec Šiba, za podpory Hornošarišského osvetového strediska, Prešovského samosprávneho kraja a Okresnej rady Slovenskej národnej strany v Bardejove, prednedávnom zorganizovala Deň obce Šiba.
 
Jedenásty ročník odštartoval predpoludním slávnostnou svätou omšou. Po obede nasledovalo otvorenie a následný kultúrny program v prírodnom amfiteátri.  
 
„Medzi účinkujúcimi vystúpila veľmi známa tanečná skupina BARDFA, ktorá odtancovala štyri vstupy. Následne sme mali predstavenie našich najmenších, deti z materskej a zo základnej školy. Nasledovala naša ženská skupina z obce Šiba, vystúpili aj Heligonkári z Prešova a všetko zakončila folklórna skupina z Hertníka,“ uviedol starosta obce Šiba Peter Lenárt.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Podvečer bola pre všetkých návštevníkov pripravená tanečná zábava so skupinou Šarm. Nechýbalo ani občerstvenie pre všetkých návštevníkov, pre deti bola k dispozícii skákacia trampolína či skákací hrad.
 
Dňa obce Šiba sa zúčastnil aj okresný predseda Slovenskej národnej strany v Bardejove, poslanec mestského zastupiteľstva a člen mestskej rady Pavol Goriščák i ďalší pozvaní hostia. Organizátori sa už teraz tešia na ďalší, dvanásty ročník tohto skvelého podujatia.
(red)
 
Diskusia
Pridať komentár