Muži Partizána v Púchove, ženy v Myjave

1494x
07. September 2019
Cieľom získať dve víťazstvá
Futbalistky Bardejova sa poctivo pripravujú na Myjavu
 
Muži a ženy Partizána Bardejov odohrajú počas tohto víkendu svoje zápasy na pôde súperov. Druholigoví chlapi sa predstavia už dnes (v sobotu, 7.9.2019) v Púchove.
 
Od nováčika si domov chcú priviesť všetky tri body a potvrdiť domáce víťazstvo nad béčkom Ružomberka aj vonku. V prípade víťazstva sa Bardejov posunie do stredu tabuľky, ak však zvíťazí Púchov, dotiahne sa na Partizán (Bardejov má po siedmych kolách 8 bodov, MŠK Púchov 5).
 
Líder Hornošarišanov Marko Milunović zápas v Púchove vidí takto.„Do zápasu s Púchovom pôjdeme v plnej sile, pretože niektorí hráči, ktorí boli zranení, sú už v poriadku, už s nami trénujú, takže v kádri nebude nikto chýbať. Celý týždeň sa pripravujeme na Púchov, je to nováčik v lige, ktorému začiatok súťaže veľmi nevyšiel, ale hrajú výborný futbal. Pozerali sme si ich videá, takže vieme ich silné a slabé stránky, budeme hrať, samozrejme, na tie slabé stránky. Neideme tam na výlet, ideme bodovať naplno. Treba potvrdiť domáce víťazstvo. A neviem prečo, ale lepšie sa nám hrá vonku, z akého dôvodu, to neviem, ale určite tam nie je taký tlak ako doma. Takže ideme tam zahrať pekný futbal, aby bolo čím viac gólov a aby sme dali o jeden viac ako súper."
 
Pozrite si fotogalériu z predzápasového tréningu žien:
 
V nedeľu sa na horúcej myjavskej umelej tráve predstavia prvoligové ženy. Tie v treťom kole nastúpia ešte len na druhý zápas. Po vysokej výhre nad Trenčínom (10:0) do Bardejova Banská Bystrica nepricestovala. Zápas druhého kola bol skontumovaný v prospech Partizána. Zamyslieť by sa mal Slovenský futbalový zväz – ako je možné, že prvoligové družstvo sa rozhodne neprísť na zápas a namiesto toho, aby duel odohral v náhradnom termíne, chce radšej prehrať kontumačne?
 
V prvom vonkajšom stretnutí tak budú chcieť zverenkyne trénera Čekana získať plný počet bodov a ostať neporazené. „Do zápasu v Myjave pôjdeme s tým, že budeme chcieť získať svoje prvé tri body vonku. Určite nás tam nič ľahké nečaká, pretože Myjava je veľmi zdatný súper. Prehrali so Slovanom Bratislava, takže budú chcieť získať doma body s nami, ale my urobíme všetko pre to, aby sme im to znepríjemnili a aby sme odchádzali s tromi bodmi domov," prezradil tréner žien.
 
Muži: 8. kolo MŠK Púchov – Partizán Bardejov BŠK, 7.9.2019, 16.00 hod.
Ženy: 3. kolo Spartak Myjava – Partizán Bardejov BŠK, 8.9.2019, 14.30 hod.
(9:25, j)
Diskusia
Pridať komentár