Ochutnávka pív v Bardejovských Kúpeľoch

1701x
09. September 2019
Pivo rôznych značiek
Ochutnávka pív v Bardejovských Kúpeľoch 
 
Priaznivci dobrej dychovky a piva si po roku znova v Bardejovských Kúpeľoch prišli na svoje. Uskutočnil sa už siedmy ročník Kúpeľnej dychovky spojenej s ochutnávkou pív. Podujatie je známe hlavne ako spojenie Pivného festivalu a prehliadky dychových hudieb.
 
„Začiatok jesene je spojený s tradíciou pivného festivalu v Bardejovských Kúpeľoch. Konzumenti zlatistého moku mohli ochutnať piva a radlery značiek Zlatý bažant, Heineken, Krušovice, Hurban legend, Bradáč, Lagunitas Ipa. K dispozícii bolo aj nealko Hejkola,“ uviedla T. Šatanková, ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských Kúpeľov.
 
„V sobotu 5. októbra 2019 sa bude konať v Kúpeľnej kolonáde 5. ročník HORNOŠARIŠSKÉHO VÍNNEHO FESTIVALU. Predstavia sa na ňom viaceré slovenské vinárstva. Súčasťou sú bohaté sprievodné akcie a kultúrny program so začiatkom o 13.00 hod. priamo v Kúpeľnej kolonáde,“ dodala T. Šatanková.
 
Pozrite si fotogalériu:
 
September a začiatok októbra sú pre Bardejovské Kúpele tradične dobrým obdobím, obľúbeným medzi ich návštevníkmi. Počasie zvyčajne praje a hlavné kapacity kúpeľov sú vtedy obsadené.
 
Celé jesenné obdobie aj s babím letom je vo všeobecnosti obľúbeným obdobím na návštevu kúpeľov a liečbu v nich, hlavne pre starších ľudí a rodiny. Počasie je príjemné a ľudí netrápia horúčavy.
(20:11, red)
 
Diskusia
Pridať komentár