Medzinárodné cyklistické preteky, ktoré začínajú v Bardejove, slávnostne odštartovali

4254x
17. September 2019
Prebehlo slávnostné otvorenie
Predstavení boli jednotliví pretekári 
 
Šesťdesiaty tretí ročník medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska odštartoval dnes (utorok, 17.9.2019) slávnostným otvorením pretekov na Radničnom námestí. Predstavené boli jednotlivé tímy i pretekári. Do Bardejova prišla aj ministerka vnútra Denisa Saková.
 
Program odštartovalo vystúpenie bardejovských základných umeleckých škôl a folklórnych skupín, predstavenie reklamnej kolóny i predstavenie maskota pretekov – Kamzíka. Po predstavení nasledoval koncert Mafie Corner. 
 
Pozrite si fotogalériu:
 
Zajtra ráno (streda) program odštartuje registráciou pretekárov a štartom reklamnej kolóny. O 9.00 hod. je naplánovaný štart prvej poletapy z Radničného námestia.
 
Cieľ zajtrajších pretekov je takisto na Radničnom námestí a jazdci by do cieľa mali prísť v čase okolo 12.00 hod. Na jazdcov čaká 138,2 kilometrov. Cyklistov bude možné vidieť okrem Bardejova aj na Bardejovskej Zábave, v Hertníku, Fričkoviach, Osikove, Vaniškovciach, Raslaviciach, Kobyloch, Kľušove a takisto na trati Mokroluh, Rokytov, Tarnov, Gerlachov, Kružlov, Krivé, Richvald.
(20:44, red)
 
Diskusia
Pridať komentár