Trápenie futbalistiek Partizána, Nitre mohli streliť desiatku, výhru zachránila Božić v 78. min

1694x
21. September 2019
Bardejovčankám to v koncovke škrípe
Helena Božić zabezpečila Bardejovu tri body 
 
V piatom kole prvej futbalovej ligy žien vycestovali hráčky Partizána Bardejov do Nitry. Bardejovčanky po víťazstve 4:0 nad NMŠK Bratislava chceli a potrebovali bodovať aj u súpera. Po strate dvoch bodov v Myjave (duel sa skončil nerozhodne 2:2) si východniarky nemôžu dovoliť stratiť body, či už doma, ale ani vonku.
 
V Nitre sa Partizánky vytrápili a aj keď mali množstvo šancí už v prvom polčase, gól nevedeli streliť. V tíme to škrípe a potrebné je čím skôr nájsť riešenie. Bardejovčanky od úvodu boli lepším tímom, no postupne zlyhávali v koncovke.
 
Po zmene strán to bolo ešte horšie. Šarišanky tlačili, strieľali, vypracovávali si šance, no gól neprichádzal. Ak by zápas skončil 0:5 či ešte vyšším výsledkom, nikto by nič nemohol povedať. No hostky vykúpila až v 78. minúte Helena Božić, ktorá hlavičkou od tyči strelila víťazný gól Bardejova.
 
 Pozrite si najzaujímavejšie momenty zápasu
 
Bardejovčanky teraz čaká tri týždne voľno, najbližšie sa predstavia doma proti Trnave až 13. októbra. Dovtedy sa budú musieť dať dokopy hlavne po psychickej stránke, pretože doposiaľ okrem prvého zápasu proti nováčikovi ani v jednom dueli nepredviedli to, čo sa od nich očakáva.
 
FC Nitra – Partizán Bardejov BŠK 0:1 (0:0)
Gól: 78. Božić
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Solárová – Havranová, Dimitrijević, Pavičević, Dukić, Šaranović, Gmitterová, Galarovičová (50. Tejová), Božić, Tipulová (69. Vaľušová), Semanová
(19:05, red, video: youtube/FC Nitra - Juraj Bédi)
Diskusia
Pridať komentár