Mladé Bardejovčanky rozstrieľali Podbrezovú na jej pôde, v tabuľke naďalej prvé

1264x
22. September 2019
Pohodlné víťazstvo u súpera
Bardejovčanky (v bielom) doposiaľ vyhrali všetky zápasy 
 
Prvá dorastenecká liga dievčat mala na programe šieste kolo. Mladé Bardejovčanky dnes (nedeľa, 22. septembra 2019) vycestovali do Podbrezovej, odkiaľ si po vysokej výhre 16:0 do tabuľky pripísali ďalšie tri body a bez straty bodu sú na čele tabuľky.
 
Partizánky v úvodnom kole porazili Podbrezovú na domácej pôde 14:0. V druhom kole získali body po tesnej výhre 3:2 nad Ružomberkom takisto v domácich podmienkach.
 
V šarišskom derby boli zverenkyne trénera Matysa úspešné v Prešove, kde zvíťazili 7:1. Nasledovalo ďalšie vysoké víťazstvo, doma nedali Popradu šancu a vyhrali 14:0. V predchádzajúcom kole si body odniesli z Michaloviec po výhre 8:0.
 
V tabuľke po šiestom kole sú prvé, majú osemnásť bodov a skóre 62:3. Ružomberok z druhého miesta stráca tri body, Prešov je tretí. Bez bodu sú zatiaľ Michalovce na poslednej šiestej priečke.
 
Pozrite si fotogalériu zo zápasu dorasteniek:
 
V skupine A je na prvom mieste bratislavský Slovan pred druhom Myjavou a treťou Nitrou, po šiestom kole má na konte 15 bodov. Vyrovnanejšia je B skupina, kde štyri výhry a dve remízy má na konte Banská Bystrica, Prievidza je druhá a Žilina tretia.
 
V zápase proti Podbrezovej otvorila skóre Hronecová už v prvej minúte. Do konca prvého dejstva pridali ešte ďalších desať gólov. Po zmene strán konto súpera zaťažili Partizánky ešte piatimi gólmi.
 
FK Železiarne Podbrezová – Partizán Bardejov BŠK 0:16 (0:11)
Góly: Vasiľková 1, Vojsová 1, Hronecová 3, Iľková 3, Karaffová 1, Sivčová 2, Iglodyová 4, Kendiová 1
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Drutarovská – Petrová, Vasiľková, Vojsová, Hronecová, Mattová, Iľková, Karaffová, Sivčová, Iglodyová, Kendiová
(20:29, j)
 
Diskusia
Pridať komentár