Veľký úspech časopisu Ámosáčik zo ZŠ na Komenského ulici v Bardejove

673x
10. Október 2019
O redaktoroch školského časopisu
V pondelok 30. septembra sa v Podtatranskej knižnici v Poprade konalo vyhodnotenie 5. ročníka súťaže školských časopisov ZŠ Prešovského a Košického kraja.
 
Redakčná rada nášho Ámosáčika sa tohto vyhodnotenia spojeného s besedou s porotcami - publicistami z praxe, zúčastnila už piatykrát.
 
Dve generácie členov redakčnej rady z dvoch intelektovo nadaných tried dali nášmu školskému časopisu nový šat, s nadšením písali články, formátovali, vylepšovali grafickú stránku časopisu, učili sa na vlastných chybách a postupne sa zlepšovali - až po dvoch druhých miestach a dvoch cenách za najlepšiu titulnú stranu získali to najvyššie ocenenie - 1. miesto.
 
Toto víťazstvo patrí všetkým bývalým aj terajším členom redakčnej rady. A keďže väčšina z nich už študuje na stredných školách, hľadáme nových nadšencov, ktorí chcú byť ich pokračovateľmi. Hovorí sa, že je oveľa ťažšie titul obhájiť, ako ho získať, takže radi privítame medzi nami žiakov, ktorí sú kreatívni, majú chuť písať o živote na našej škole, radi fotografujú, chcú robiť rozhovory so zaujímavými ľuďmi alebo tvoriť stránky, ktoré čitateľov poučia a zabavia.
 
Prosíme záujemcov o prácu v redakčnej rade nášho školského časopisu Ámosáčik, aby sa prihlásili u Mgr. Márie Ovšonkovej.
(15:40, ZŠ)
 
Diskusia
Pridať komentár