Októbrové komunitné noviny znova ponúkajú pestrý obsah

1770x
19. Október 2019
Späť v Bardejove
Noviny dostali zadarmo všetci obyvatelia Bardejova 
 
Októbrové vydanie komunitných novín sa venuje ľuďom, ktorí pôsobili v zahraničí a ktorí sa rozhodli vrátiť do Bardejova. Kvalitný obsah nájdete znova na šestnástich stranách obľúbených novín.
 
Hneď v úvode si Milo Olejár vo svojom tradičnom úvodníku kladie otázku – Prečo Bardejov? Na druhej strane sa dozviete tiež, že dlh mesta Bardejov stúpol z 9 miliónov na takmer 13 miliónov eur.
 
Kredenc ponúka široký sortiment kvalitných výrobkov – rozsiahly rozhovor s Annou Hvizdovou, ktorá pôsobila tiež v Paríži či Ženeve, nájdete na dvojstrane 4 – 5.
 
Ďalší rozhovor, tentoraz s najmladším poslancom v mestskom zastupiteľstve – Marekom Hudákom, sa dočítate na strane sedem. „Financie na šport rozdeľovať podľa šiestich objektívnych kritérií. Napríklad podľa počtu členov či miery úspešnosti,“ hovorí M. Hudák.
 
Uprostred novín sa dočítate o sto ročnom klenote v židovskom suburbiu, ktorý sa dočkal obnovy. Nechýba ani kalendár udalostí. Čo bude s bývalou prečerpávacou stanicou na sídlisku Obrancov mieru? Aj to sa dozviete v našich novinách.
 
Zo športu prinášame správy z volejbalu a basketbalu. Volejbalový turnaj vo vynovenej športovej hale i skvelý basketbalový turnaj – šport na strane 12.
 
Poslankyňa národnej rady navštívila Centrum sociálnych služieb v Bardejove i prvá časť poradne: Čo robiť, ak máte v bytovom dome neplatiča? (strana 15).
 
V októbrovom čísle sa dozviete aj o úspešných firmách, ktoré pôsobia na území mesta i okresu. Noviny nájdete aj na našom webe v elektronickej forme. Prajeme vám príjemné čítanie.
(19:22, red)
 
Diskusia
Pridať komentár