Bardejovčanky suverénne do semifinále Slovenského pohára

1578x
24. Október 2019
Postúpili do semifinále Slovenského pohára
Partizánky znova postúpili do semifinále domáceho pohára 
 
Futbalistky Partizána Bardejov odohrali štvrťfinálový zápas Slovenského pohára, keď sa predstavili na pôde druholigových Topoľčian. V prvom polčase strelili východniarky dva góly, v druhom rovnaký počet gólov a zaslúžene postúpili do semifinále.
 
Skóre otvorila v 26. minúte Kristína Tipulová a o osem minút na 2:0 zvýšila Monika Havranová. Po zmene strán tretí gól Partizána pridala v 74. minúte Helena Božić a na konečný výsledok upravila päť minút pred záverom Kristína Sivčová.
 
Brankárka Tamara Solárová si znova udržala čisté konto. V druhom zápase prehrala Trnava s Myjavou 0:2. V ďalšom zápase sa Nitra predstaví doma proti Slovanu Bratislava a Ružomberok privíta Žilinu.
 
Partizánky sa v lige najbližšie predstavia už túto nedeľu, 27.10.2019 od 14.30 hod. v domácom prostredí privítajú Poprad.
 
 
 
GFC Topoľčany – Partizán Bardejov BŠK 0:4 (0:2)
Góly: 26. Tipulová, 34. Havranová, 74. Božić, 85. Sivčová
Bardejovčanky nastúpili v tejto zostave: Solárová - Dimitrijević, Galarovičová, Djukić, Božić, Tipulová (51. Vaľušová), Semanová (75. Sivčová), Šaranović, Pavičević, Lukčíková (55. Tejová), Havranová (86. Pavičević)
(20:27, j)
 
Diskusia
Pridať komentár