Hokejisti sa v Sabinove doslova pobili o tri body

1639x
06. November 2019
Leskovjanský rozhodol so šikovným Lúčom
Bardejovčania sa v Sabinove natrápili
 
Okolo 250 divákov videlo nielen dramatický priebeh, ale aj mnoho nešportového správania. Nakoniec časté vylučovania a konflikty lepšie zvládli Bardejovčania. Vo finiši boli kompaktní a dominovali.
 
Domáci chvíľu viedli
 
Favorizovaní Bardejovčania z tretieho miesta v tabuľke mali v úvode dve presilovky v rade, ktoré nevyužili. No nechali sa inšpirovať v hrubosti. Na lavici hanby sa postupne ocitli aj Koksharov, Lúč, Poláček. Pri trochu pokojnejšom priebehu sa nenechal vyviesť z rovnováhy Bartoš a najlepší strelec tímu Lúč poslal svojich do vedenia.
 
Tentoraz sa im nevydaril vstup do druhej tretiny. Už po 47 sek. bolo vyrovnané. Lenže do 35. min. nechýbali priestupky na oboch stranách. Koksharov dostal trest DKZ. No najmä hostí rozhodca trestal za nešportové správanie aj bitku. Túto časť hry lepšie zvládli domáci a otočili výsledok na 2-,1. Nedá sa povedať, že by záverečná tretina bola pokojnejšia. Hostia sa koncentrovali, mali lepší herný prejav. Rozhodnutie nastalo v priebehu dvoch minút. Dvanásť minút pred koncom najprv Lopáček vyrovnával a Leskovjanský korunoval výsledok na 2:3. Najproduktívnejším hráčom je Lúč
 
MHK Sabinov – HK Bardejov 2:3 (0:1, 2:0, 0:2)
Góly: 16,33 Lúč (Bartoš) 0:1, 20,47 Horvát 1:1, 37,03 Zagrapan 2:1, 50,48 Lopáček (Leščišin, Hreha) 2:2, 52,20 Leskovjanský (Lúč) 2:3.
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Dzúr – Osuský, Česelka, Leskovjanský, Lúč, Bartoš – Poláček, Kokshharov, Ferenc, Leščišin, Lopáček – Palko, Hreha, Duračinský, Kukľa, Panóc – Sekerčák, Horňák, Zuščík
(13:00, šč)
 
Diskusia
Pridať komentár