Mladí bardejovskí hádzanári najlepší na turnaji v Poľsku

2330x
22. November 2019
 
 
Bardejovčania obsadili prvé a šieste miesto
Úspešní Bardejovčania
 
Hádzanári HCM Bardejov sa v dňoch 15 - 17. 11. 2019 zúčastnili hádzanárskeho turnaja v Poľskom Nowom Saczi v kategórii mladších žiakov.
 
Na tomto turnaji bolo prihlásených spolu 8 družstiev. Hralo sa systémom každý s každým 2 x 10 minút. Zúčastnené družstvá na turnaji: UKS Dwojka, UKS Libusza, Staszów, Mosir Bochnia, Szaflary, Tatran Prešov, HCM Bardejov A a HCM Bardejov B.
 
Hráči Bardejova ''A'' si na tomto turnaji chceli vyskúšať kombinačnú hru, prechod do útoku a systémovú obranu, ktorú si počas tréningov nacvičovali. Cieľ mužstva bol, aby sa hráči prezentovali rýchlou hádzanou a noví hráči dostali šancu vyskúšať si zápasové tempo. Počas troch dní Bardejovčania odohrali sedem zápasov. Každý súper mal svoju kvalitu a v niektorých dueloch sa rozhodovalo až v závere stretnutia. Chlapci bojovali v každom stretnutí až do konca a dodržali taktiku trénerov, vyhrali všetkých sedem zápasov a odmenou za dobrý výkon im bolo konečné 1. miesto na turnaji.
 
Jedno z najmladších družstiev na turnaji bolo aj mužstvo Bardejov ''B''. Množstvo nových hráčov v našej najmladšej kategórii potrebovalo získať herné skúsenosti. Bolo potrebné mužstvo sceliť a vytvoriť bojovné mužstvo do turnaja. Chlapci ukázali aj v ťažkých zápasoch svoju šikovnosť na turnaji a za jedno víťazstvo a jednu remízu obsadili pekné 6. miesto.
 
Na turnaji sa znova potvrdilo, že bardejovská chlapčenská hádzaná má dobrý základ pre budúcnosť hádzanej v našom meste. Celý realizačný tím chce poďakovať aj rodičom, ktorí ako vždy prídu podporiť našich hráčov a vytvoria tak skvelú atmosféru na zápasoch.
 
Oznamujeme, že v klube HCM Bardejov stále trvá nábor nových detí do našich mládežnických kategórií.
 
Rozpis tréningov:
utorok a štvrtok od 14.00 do 15.30 hod.,
piatok od 14.00 do 15.00 hod.
Ďalšie informácie k náboru získate na telefónnych číslach: 0949 515 387, 0905 412 318
(14:20, R. Ropjak)
 
Diskusia
Pridať komentár