Zimný štadión v Bardejove zaplnili deti, prišiel aj Macejko

1612x
27. November 2019
Deti na hokej
 Videoreportáž
 
Na zimnom štadióne v Bardejove sa uskutočnil ďalší ročník podujatia pod názvom Deti na hokej. Organizátorom sa stal Slovenský zväz ľadového hokeja v spolupráci s klubom Mládež HC 46 Bardejov. Cieľom bolo prilákať čo najviac detí k ľadovému hokeju a ku korčuľovaniu.
 
„Hlavne očakávame to, že deti privoňajú k tomu korčuľovaniu a možno, že sa raz budú tomu aj venovať tomu hokeju, ale prvoradé je to, aby deti mali radosť, aby sa vôbec niečomu venovali,“ uviedol prezident MHC 46 Bardejov Tomáš Ivan.
 
„Jednak získavajú vzťah ku korčuľovaniu, naučia sa korčuľovať a možno sa niektorí prihlásia a budú hrať aj hokej. Toto je už tretia akcia, na ktorej som už bol a pár detí sa prihlásilo a ich to zaujalo a dodnes chodia na hokej a myslím si, že ich to veľmi baví a je to veľmi užitočné,“ nadviazal tréner Ľubomír Rybár.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Na ľad si cestu našlo takmer 150 detí, pre ktoré boli pripravené viaceré zručnostné disciplíny. Každé dieťa dostalo odmenu v podobe balíčkov.
 
„Tieto balíčky sme pripravili v spolupráci so SZĽH a generálnym sponzorom K - Classic Kaufland, to znamená, že tam sú rôzne maľovanky, je tam nejaký džús, sladké potešenie, nálepky a veci, ktoré propagujú ľadový hokej na Slovensku,“ dodal T. Ivan.
 
Na ľade sa predstavili deti od troch – štyroch rokov až do veku približne dvanásť rokov a každý z nich si prišiel na svoje. Aj takéto podujatia sú cestou, ako dostať deti od mobilov či počítačov ku zdravému životnému štýlu.
(19:24, M. Baranová)
 
Diskusia
Pridať komentár