Hotelová akadémia sa prezentovala na Burze informácii

1143x
02. December 2019
Burza informácii
Študenti Hotelovej akadémie predstavovali jednotlivé odbory
 
Športová hala Mier Bardejov privítala stredné odborné školy a žiakov základných škôl na Burze informácií 2019.
 
Program burzy bol zameraný na rozšírenie prehľadu a informácii potrebných pri rozhodovaní sa o výbere povolania, možnostiach štúdia ako ceste k naplneniu cieľa, ktorým by malo byť nielen úspešné uplatnenie sa na trhu práce, ale i možnosť vlastnej sebarealizácie vo vybratej profesii.
 
Otázky: „Kam pôjdem na strednú školu?“ „Čo by som chcel v živote robiť?“ „Čo ma baví?“ „Čo rád robím?“ sú azda najdôležitejšie pri rozhodovaní, čo by som chcel v živote robiť.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Aj naša škola, Hotelová akadémia, prijala pozvanie na túto akciu. Počas nej študenti predviedli žiakom základných škôl svoje vedomosti, zručnosti, záujmové činnosti a rôzne súťaže, čím im priblížili obsah štúdia v jednotlivých študijných a učebných odboroch. Žiaci základných škôl sa zaujímali o podnikateľské aktivity cvičnej firmy GalaAgency s.r.o., ktorá pracuje v rámci študijného odboru ekonomické lýceum, o stravovanie a pohybové programy športovcov študijného odboru poradenstvo vo výžive, o baristické a barmanské umenie študentov študijného odboru hotelová akadémia a ochutnávali rôzne pochúťky našich kuchárov s príjemnou obsluhou našich čašníkov.
 
Všetkým našim študentom ďakujeme za ich prácu a skvelé vystupovanie a žiakom základných škôl prajeme správne rozhodnutie pri výbere strednej školy.
 
Pre žiakov základných škôl pripravujeme „Deň otvorených dverí 2019“ so zaujímavým odborným programom dňa 11. decembra 2019. Tešíme sa na Vás!
(10:30, HA)
 
Diskusia
Pridať komentár