Úžasná Slávka Tkáčová vypredala Kino Žriedlo, domáci koncert si užila

3297x
08. December 2019
Slávka Tkáčová si koncert užila
Videoreportáž
 
V Kine Žriedlo v Bardejovských Kúpeľoch sa uskutočnil dlhoočakávaný koncert bardejovskej mladej speváčky Slávky Tkáčovej, ktorý bol zároveň spojený s uvedením do života jej nového CD-čka pod názvom ODZNOVA. Spolu so Slávkou sa na pódiu predstavili viacerí známi hudobníci, nechýbala ani domáca kapela Slnovrat a detský spevácky zbor Vinimini.
 
„Pieseň Vítajme kráľa je vianočná pieseň, a práve s Vianocami sa mi spája môj domov a ľudia ktorých poznám už v podstate od malička a práve Vinimini a Slnovrat boli tí, na ktorých som si spomenula, ako na prvých, žeby som ich tu veľmi rada mala na pódiu a spoločne sme si mohli zaspievať. A oni moje pozvanie prijali a ja sa veľmi teším,“ prezradila Slávka.
 
Zaplnená kinosála si počas večera prišla na svoje, Slávka pred domácimi fanúšikmi zaspievala piesne z nového CD-čka, no nechýbali ani jej najväčšie hity, ktoré môžu poslucháči počuť aj z éterov rádií.
 
„Piesne prichádzajú z rôznych životných situácii, hocičo sa stane buď mne alebo mojim blízkym, alebo niečo sa stane na ulici, to je všetko pre mňa podnetom na to, aby som mohla napísať nejakú novú skladbu,“ pokračovala Slávka.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Slávku prišli do Bardejova podporiť aj známi hudobníci, medzi ktorými nechýbal ani Martin Husovský a Martin Harich. Moderátorom podujatia bol Ján Tribula.
 
„Slávka je výnimočná pre mňa tým, že vlastne ja mám veľké šťastie na ľudí a mne sa dostala do môjho kruhu a kruhu ľudí okolo mňa a môžem povedať, že náhodou, ale vlastne moc ani neverím na náhody, pretože ona vyžaruje podľa mňa dosť veľmi podobnú energiu k hudbe ako ja. Vidno, že na tom pódiu je totálne sama sebou a to ja vždy hovorím, že keď som na tom pódiu to je jediné miesto, kde som na dvesto percent sám sebou a ona presne, ako som ju videl tam vzadu v šatni sa už tak trošku aj bála, že si pripravovala čo povie, tak prišla na pódium a bum, vlastne už vôbec nič nebolo podstatné,“ prezradil Martin Harich.
 
„Slávka je úplne výnimočná, má neuveriteľný hlas, krásny prejav, svoje piesne prežíva a cítim tam obrovskú emóciu a to ma dostalo. Bol som úplne prekvapený, ako publikum reagovalo, aká je Slávka doma obľúbená, pretože doma nikto nie je prorokom, tak človek nikdy nevie ako zareagujú doma. Ale tu to bolo fantastické a myslím si, že to je veľmi dôležité a bude to dôležité pre Slávku, že bude cítiť, že doma ju majú radi a že kedykoľvek, keď sa vráti domov aj keď bude mať ťažšie chvíle možno v živote a odpáli koncert doma, takže to publikum ju povzbudí a bude ju držať,“ ohodnotil Slávku Ján Tribula.
 
Rok 2019 sa Slávke Tkáčovej vydaril a ako sama hovorí, bol veľmi pekný. „Mám taký svoj diár, kde si zapisujem rôzne udalostí, rôzne veci, ktoré musím spraviť, alebo ktoré sa mi stali a ja som si ho minule tak listovala, že čo som vlastne za celý ten rok zažila a bolo tam veľmi veľa pekných situácii, veľa aj ťažkých, ale zase jedno bez druhého to by nešlo,“ dodala na záver Slávka.
(21,05, red)
Diskusia
Pridať komentár