Mikuláš navštívil aj seniorov

1560x
11. December 2019
Mikuláš navštívil seniorov
Mikuláš potešil aj seniorov
 
Všetci dobre vieme, že na sv. Mikuláša sa tešia všetky deti. Vyčistia si čižmičky, vyložia ich na okno a čakajú čo im prinesie. Je nádherné sledovať ako sa tešia. Ale sv. Mikuláš obdarúva všetkých, nielen deti. Tento rok nezabudol ani na našich seniorov v Centre sociálnych služieb na Toplianskej ulici.
 
Do nášho zariadenia prichádzajú študenti z rôznych škôl ako dobrovoľníci. Trávia s našimi seniormi svoj voľný čas, rozprávajú sa s nimi, chodia na prechádzky, zapájajú sa do rôznych záujmových činnosti. Študenti z Gymnázia L. Stockela v Bardejove prišli s nápadom, že nás na sviatok sv. Mikuláša navštívia.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Pre našich seniorov si deviati študenti pripravili krátky program v jedálni. Nechýbal Mikuláš, anjeli a dokonca ani čert. Potom navštívili aj ostatných seniorov na izbách. Za doprovodu vianočných piesní rozveselili a obdarovali každého jedného. Tú radosť na tvári, čo vidieť na deťoch sme videli aj na našich starkých. Týmto sa chceme poďakovať študentom Gymnázia L. Stockela, že nás na sviatok sv. Mikuláša navštívili. Sú dôkazom toho, že mladým ľudom starkí ľahostajní nie sú. Hlavne tí, ktorí sú umiestení v zariadeniach pre seniorov. Prajeme im veľa úspechov.
(14:30, D. Chanáthová)
 
Diskusia
Pridať komentár