GOLF REZORT BLACK STORK- strávte záver roka vo vysokotatranskom prostredí

604x
15. December 2019
Vianoce a Silvester na horách sú dokonalou voľbou
Strávte posledný deň v roku na horách 
 
Vianočné a Silvestrovské pobyty vo Vysokých Tatrách sa už skoro vypredali, posledné voľné miesta sú ešte v štvorhviezdičkovom hoteli INTERNATIONAL, situovanom uprostred golfového rezortu BLACK STORK.
 
Jedinečné horské prostredie, luxusné wellnes, gurmánska kuchyňa a široké možnosti športového vyžitia robia túto ponuku nanajvýš príťažlivou. Hviezdou silvestrovského večera bude Dáša Kostovčík so svojou kapelou.
 
Generálna riaditeľka rezortu Ing. Sylvia Hrušková hovorí: ,,Záver roka môžete stráviť v pohode, bez starostí a v luxusnej starostlivosti našich zamestnancov. Ešte stále môžete zažiť Vianoce a Štedrú večeru v hoteli INTERNATIONAL, v príjemnej komornej atmosfére, veď náš hotel má iba 61 lôžok. Hotel dýcha sviatočnou atmosférou, v lobby bare je 4 metre vysoký vianočný stromček a všetko je krásne vysvietené. 
 
Vianočné pobyty sú na 2 až 4 noci
 
Vianočný 3dňový pobyt (2 prenocovania) pre 2 osoby v dvojposteľovej izbe stojí 399 €. Zahŕňa ubytovanie na 2 noci, raňajky formou bufetových stolov, neobmedzený vstup do wellness centra s vyhrievaným vonkajším bazénom a vnútorným bazénom s protiprúdom, vírivkou, parnou, suchou a infra - saunami, tepidáriom a posilňovňou; sauny po 15:00 hod., vianočnú večeru formou bufetových stolov s prípitkom 24.12.2019 pre 2 osoby, pripojenie na internet a strážené parkovisko.
 
Medzi sviatkami od 26. do 30. decembra hrá každý večer od 17:00 do 22:00 v lobby bare živá hudba. Na spríjemnenie posedenia hrajú klavirista, saxafonista, huslista. Bar je opäť otvorený aj pre hostí z okolia a bezplatne. Atmosféru prevoňajú vianočný punč a domáce koláče.
 
Wellness centrum je otvorené od 8:00 do 22:00 hod. Vonkajší vyhrievaný bazén s vírivkou, pod holým nebom s výhľadom na Tatry je fantastický aj v tme.
 
Silvestrovská párty pre ubytovaných i externistov
 
,,Silvestrovská párty bude prístupná aj pre externých hostí. Ak príde skupina 10 - 30 hostí, vieme ich usadiť separé vo VIP salóniku, či indoor bare. V lobby bude tanečný parket, DJ a spievať bude slovenská speváčka Dáša Kostovčík so svojou kapelou. V reštaurácii bude zas k dispozícii neobmedzený výber jedál z teplých a studených bufetových stolov,“ pozýva S. Hrušková a dodáva, že štvordňový silvestrovský pobyt (3 prenocovania) pre 2 osoby v dvojposteľovej izbe stojí 723 €.
 
Hotelová reštaurácia je otvorená denne nielen pre hotelových hostí, priestor vychutnať dobré jedlo majú aj hostia ubytovaných v okolitých apartmánoch, či vo Vysokých Tatrách – hotel je blízko cesty z Tatranskej Lomnice a parkovisko je bezplatné a strážené.
 
Ktokoľvek môže prísť hoci aj len na raňajky v čase 7:00 - 10:00 hod. (do 31:12.2019 za 10 €/osoba bufetové stoly, od 1.1.2020 už 12 €/osoba), či na obed, alebo večeru 12:00-22:00 hod., výber a la carte alebo až do Troch kráľov je tu sezónna ponuka z diviny.
 
Reštaurácia má kapacitu 100 hostí (+40 miest v zimnej záhrade). Kúpanie, golf aj bežky Keď nasneží v rezorte upravia takmer 15 km lyžiarskych bežeckých tratí.
 
Pre hostí je v hoteli k dispozícii široká paleta masáži, vrátane thajských. Poteší ich aj tradičný Novoročný golfový odpal 1. januára 2020 o 12:00 aj pre negolfistov z driving range.
 
Hostia majú i 20 % zľavu na termálne kúpalisko Vrbov. Napriek lukratívnemu pokoju je hotel dostupný pre návštevníkov nielen autom. Do rezortu sa dá dostať lokálnym vlakom z Popradu, ktorý stojí hneď pri vstupe do areálu alebo recepcia zabezpečí transfer.
 
Darčekom môže byť romantický pobyt aj kurz golfu
 
Darčeky formou poukážok si môžu záujemci zakúpiť online alebo telefonicky, či osobne na hotelovej recepcii. Na výber je romantický pobyt, vstupy do wellness, či kurz Zelenej karty aj pre dvojicu, aj poukazy na hru golfu - od apríla do konca októbra, keď je golfová sezóna.
(14:04, PR)
Diskusia
Pridať komentár