Vianočné prípravy seniorov s deťmi v Smilne

1322x
20. December 2019
Advent v Smilne
Videreportáž
 
Adventné obdobie sa spája s najkrajšími sviatkami v roku. Či už veľkí, alebo malí, všetci sa tešia z vianočnej atmosféry. Výnimkou nie sú ani seniori a žiaci z obce Smilno, ktorí toto krásne obdobie strávili v salóniku Kultúrneho domu.
 
V úvode si pre dôchodcov deti pripravili vystúpenie, nasledovalo vyfarbovanie omaľovánok s vianočnou tematikou či pečenie a zdobenie medovníkov.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
„Na Vianoce sme pripravili adventný veniec, seniori s deťmi, ikebany, každý si maľoval medovníčky, maľovanky s vianočnou tematikou, všetko kto načo mal chuť, ale hlavne máme jednu takú seniorku, ktorá je šikovná, vie všetko naaranžovať a pripraví všetko. Keby nie ona, tak neviem, neviem, ale, vďaka veľká patrí nie len jej, ale všetkým, aj deťom, každému kto prišiel,“ prezradila Elena Kimáková z Jednoty dôchodcov v Smilne.
 
Žiaci si zároveň s učiteľkami vytvorili závesný vianočný stromček z konárov a špagátu vyzdobený led svetlami a vianočnými ozdobami. Na toto spoločné stretnutie sa prišli pozrieť aj kolegovia z predsedníctva Jednoty dôchodcov Slovenska. Posedenie s deťmi bolo ukončené spoločnou fotografiou pri adventnom venci na schodisku pred budovou Obecného úradu v Smilne.
(13:50, B. Slivková)
Diskusia
Pridať komentár