Tragédia pri Bardejove! Zhorené auto i telo muža

13139x
29. December 2019
Tragédia pri Bardejove! Zhorené auto i telo muža
 
Obcou Zlaté dnes otriasla tragédia. Miestni obyvatelia privolali hasičov k požiaru auta. Približne kilometer za obcou na poľnej ceste však našli nielen zhorené auto, ale aj nehybné mužské telo. Informáciu priniesol web tvnoviny.sk.
 
„Po príchode bolo už auto zhorené. Nebolo už potrebné ani hasiť, bolo to dohorené. Osoba mimo vozidla bola bez známok života," uviedol pre portál tvnoviny.sk veliteľ zásahu Marián Jackanin.
 
Muža hľadali od soboty večera, no nájsť sa ho podarilo až v nedeľu ráno. Pracoval na obecnom úrade a bol veľmi obľúbený. Na miesto bol privolaný súdny znalec i ďalší experti. Prípad vyšetruje polícia.
 
AKTUÁLNE: VZNESENÉ OBVINENIE V PRÍPADE VRAŽDY MUŽA Z OBCE ZLATÉ
 
V prípade vraždy 57 - ročného muža z obce Zlaté, okres Bardejov zo dňa 28.12.2019, vzniesol dnes (piatok, 10.1.2020) vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Prešove obvinenie 31-ročnému mužovi za obzvlášť závažný zločin vraždy, za čo mu hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie. Zároveň spracoval pre prokurátora podnet na jeho väzobné stíhanie. 
(20:13, aktualizované: 10.1.2020, 21:41, r, tvnoviny.sk, foto: ilustračné)
Diskusia
Pridať komentár