Primátor Hanuščak sa stretol so zamestnancami samosprávy

1133x
10. Január 2020
Zamestnanci mesta odštartovali rok 2020
Primátor Bardejova Boris Hanuščak 
 
V priestoroch mestského úradu sa už tradične konalo stretnutie vedenia mesta so svojimi zamestnancami, aby zhodnotili starý rok a aby oficiálne odštartovali rok 2020.
 
Primátor Bardejova Boris Hanuščak na úvod stretnutia zaprial zamestnancom zdravie, šťastie, rodinnú pohodu a osobné úspechy v novom roku. Zhodnotil skončený rok 2019, ktorý považuje za jeden z najúspešnejších rokov v histórii Bardejova.
 
“Chcem vám zaželať zdravie, šťastie, osobné, rodinné a pracovné úspechy. Aby ste s dobrým pocitom chodili do práce, aby sme toto mesto rozvíjali naďalej,” povedal Boris Hanuščak v úvodnom príhovore.
 
Zároveň poďakoval každému jednému oddeleniu a vyzdvihol vzájomnú spoluprácu, bez ktorej by nemohli vzniknúť projekty, ktoré v uplynulom roku odštartovali.
 
Hanuščak vyslovil želanie, aby rok 2020 prebehol v stúpajúcom trende a aby boli vytvorené také pracovné podmienky, aby to, čo si mesto predsavzalo, vedelo aj splniť. Veď mesto aj tento rok čaká dokončenie mnohých projektov, ktoré skvalitnia život na Hornom Šariši.
(14:40, IK)
 
Diskusia
Pridať komentár