Anton Hudák: Nezaujímajú ma stranícke tričká, ale riešenia

1199x
26. Február 2020
Tento článok vyšiel v našich novinách
 
Ponúkam funkčnú kanceláriu poslanca v Bardejove
Anton Hudák kandiduje s číslom 31
 
Milí Bardejovčania, v minulom čísle som sa krátko predstavil. Je čas pretaviť volebné predstavy do reality. Ako som už uviedol, nezaujímajú ma stranícke tričká osôb, ale riešenia. Moja osobná preferencia je urobiť niečo pre ľudí tak, aby to pomohlo všetkým, nie iba úzkej skupine.
 
Prečo si myslím, že mám šancu byť v par­lamente? Predpokladám podporu rodákov z Bardejova, kolegov a priateľov zo Žiliny, ľudí z kresťanských spoločenstiev, ľudí, ktorých som sprevádzal na zájazdoch, hudobných priateľov a širokú odbornú verejnosť, najmä z oblasti dopravy.
 
Kriminalita na najvyšších postoch je dnes na dennom programe. Je čas milý volič pre­hodnotiť Tvoju doterajšiu voľbu. Pre KDH je ochrana rodiny a kresťanských hodnôt úplná samozrejmosť, nepotrebuje o tom rozprávať. KDH ponúka zmenu (aj svoju vnútornú) a zjednotenie ľudí, ktorým nie sú tradičné hodnoty cudzie. Verím, že slušný pravicový volič dokáže rozoznať, ktorý kan­didát zastáva tieto hodnoty celý život, a kto sa na kresťana iba demonštratívne pred voľbami hrá.
 
Boj proti extrémizmu – tu sa nedá klin klinom vybíjať. Ľudia sympatizujúci s ex­trémizmom sú ľudia, ktorým sa nedostalo základnej spravodlivosti a práva. Aj smerom k nim vystieram pomocnú ruku. Ponúkam funkčnú kanceláriu poslanca NR v Bardejove pre riešenie problémov obyčajných ľudí.
 
Moja alternatíva voči Kotlebovcom je v osobnom prístupe k ľuďom, preukázaním po­moci z mojej pozície, bez ohľadu na stranícku príslušnosť. Voličovi Kotlebu odkazujem, že ako poslanec NR SR budem stáť aj za ním, aj keď kandidujem za KDH.
 
Žijeme v 21. storočí
 
Eliminácia byrokracie - žijeme v digitálnej dobe, v 21. storočí! Navrhujem plné využi­tie výhod elektronickej komunikácie. Občan nemá čo putovať a márniť čas na úradoch!
 
Na komunikačnom centre sa preukáže OP a podpíše formulovanú žiadosť. Všetky ostatné vybavovačky a doklady majú byť vecou úradníka - profesionála, ktorý má dokonale poznať zákon a požiadavky na jeho žiadosť kladené! Výsledný písomný dokument si občan vyzdvihne na podateľni v čase mimo bežnej pracovnej doby.
 
Byrokracia na úradoch
 
Je zbytočné, aby sa s úradnými postupmi musel občan „Náš pán“ oboznamovať. Je to náš chlebodarca – platca daní! Pošta taktiež nemôže poskytovať služby len v čase, kedy všetci pracujú.
 
Parkovanie a verejná doprava – občan musí mať kde bezplatne zaparkovať pri svojom dome, alebo ak ide riešiť úradné záležitos­ti. Bude povinnosťou orgánu štátnej, alebo verejnej správy mu toto umožniť. Inak je úrad nespôsobilý poskytovať svoje služby!
 
Bezpečnosť chodcov
 
Doprava – mojou prioritou je dobudovanie komunikácií pre napojenie menej roz­vinutých okresov na dopravné tepny. Som expertom na riešenia bezpečnosti chodcov na priechodoch pre chodcov, kde hodlám uplatniť svoj patent, ktorý chcem podať. www.antonhudak.sk
(9:40, inzercia)
Diskusia
Pridať komentár