Futbalisti Bardejova na úvod s tesnou prehrou

1551x
09. Marec 2020
Východniarsky zápas vyšiel lepšie poslednému Trebišovu
Bardejovčania hrali v oslabení
 
Futbalisti Partizána Bardejov odohrali prvý zápas jarnej časti. V ňom sa predstavili v Trebišove, ktorý sa nachádza na chvoste tabuľky a taktiež bojuje o záchranu v druhej lige.
 
Bardejovčania sa predstavili s novými, ale aj starými tvárami, so štyrmi legionármi v základnej zostave. V 27. minúte sa vďaka presnému zásahu Černáka radovali domáci. Od 29. minúty hrali hostia z Bardejova v oslabení, keď nový hráč Quintón Christopher Edson Christína dostal červenú kartu za udretie súpera do oblasti krku a tváre.
 
Cez polčas hostia vystriedali, navrátilca Santosa nahradil poľský hráč Zaborowski. Ani to im však nepomohlo na vyrovnanie. Naopak domáci v 74. minúte zvýšili skóre na 2:0. Bardejovčania sa nevzdávali a aj v desiatich sa im podarilo skórovať. Po peknej akcii sa presadil Horodník. Zápas však už nedokázali otočiť vo svoj prospech a tak z Trebišova odišli naprázdno.
 
O ďalšie body k potrebnej záchrane zabojujú Bardejovčania v domácom prostredí, keď 14.3. od 14.30 hod. privítajú FC Košice. Zápas to bude šesťbodový, keďže obaja majú rovnaký počet bodov, avšak Košice majú zápas k dobru.
 
Slavoj Trebišov – Partizán Bardejov BŠK 2:1 (1:0)
Góly: 27. Černák, 74. Cicman – 77. Horodník ČK: 29. Christina
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Keresteš, Belunek, Petko (85. Lukáč), Rocha Da Luz, Santos (46. Zaborowski), Horodník, Jarzebak, Mikolaj, Stachura (69. Somov), Christina

Tabuľka

(15:05, red)
Diskusia
Pridať komentár