Na slávnostnom galavečere bodovala Semanová, Dimitrijević a Havranová

1636x
17. Marec 2020
Bardejovčanky znova potvrdili, že patria k špici, nielen na futbalových trávnikoch
Medzi najlepšími aj Monika Havranová (číslo 4) a Maja Dimitrijević (číslo 5) 
 
Na slávnostnom galavečere „Gala Grassroots futbalu“, ktorý sa uskutočnil v Senci, si prevzali ocenenia za rok 2019 laureáti 22 individuálnych kategórií, vyhodnotený bol tiež najlepší projekt roka, aktivita roka, najlepšia ženská ligová jedenástka 2018/19 a Cenu fair play MUDr. Ivana Chodáka si prevzalo deväť osobností slovenského futbalu.
 
Zastúpenie aj tentoraz mal Bardejov v podaní futbalistiek Partizána. Medzi talentami získala prvenstvo v kategórii Junioriek WU19 Stela Semanová. O víťazovi rozhodovali výkony na finálových turnajoch o majstra Slovenska.
 
Medzi ženami Dimitrijević a Havranová
 
Vyhodnotenie najlepších futbalistiek pozostáva výlučne z hráčok najvyššej slovenskej domácej súťaže. O výsledkoch ankety rozhodovali tréneri, resp. zástupcovia prvoligových klubov. Každý klub mal právo vyplniť jeden anketový lístok s menami najlepších 11 futbalistiek (podľa postov).
 
Štyri hráčky obhájili svoju pozíciu v Ligovej jedenástke roka a v nominácii sa ocitli druhýkrát v rade (Stephanie Deszatová, Monika Bytčanková, Alexandra Hollá a Monika Havranová).
 
V ligovej jedenástke majú zastúpenie štyri ligové kluby. Najpočetnejšie zastúpenie má ŠK Slovan Bratislava (5 hráčiek), kluby Partizán Bardejov BŠK, FC Nitra a Spartak Myjava majú dvojčlenné zastúpenie.
 
Víťazky ankety
 
Brankárka: Dominika Rezeková (ŠK Slovan Bratislava)
 
Obrankyne: Maja Dimitrijevič (Partizán Bardejov BŠK), Stephanie Deszátová (FC Nitra), Monika Bytčanková (ŠK Slovan Bratislava), Denisa Mráziková (ŠK Slovan Bratislava)
 
Stredopoliarky: Alexandra Hollá (ŠK Slovan Bratislava), Kristína Panáková (Spartak Myjava), Karina Pelikánová (FC Nitra)
 
Útočníčky: Monika Havranová (Partizán Bardejov BŠK), Dominika Koleničková (ŠK Slovan Bratislava), Andrea Bogorová (Spartak Myjava)
 
Futbalistky Partizána Bardejov patria k najlepším na Slovensku, čo potvrdzujú nielen na trávnikoch, ale aj na takýchto galavečeroch. Stelke Semanovej, Monike Havranovej a legionárke Maji Dimitrijević srdečne blahoželáme a ďakujeme za skvelú reprezentáciu mesta.
(14:55, red, futbalsfz, foto: SFZ)
 
Diskusia
Pridať komentár